Web Analytics
Jump to content

Finnes det en delay som...


kake
 Share

Recommended Posts

...funker bra til rockabilly/psychobilly-type slapback?

...funker bra til pink floyd-ish "solodelay"?

...kan lage baklengs delay alà Hendrix?

...funker bra til "bråk" (evigvarende drone-delays og slikt)?

...som koster under 3000,- ny?

Eller blir det å håpe på litt for mye fra en enkelt pedal? :P

Link to comment
Share on other sites

Line 6 DL-4? Disse koster jævlig mye i Norge, men fåes billigere fra "utlandet".

Må det kun være en pedal?

En kombinasjon av Ibanez DE-7 og EHX Stereo Memory Man w/ Hazarai vil gjøre alt du ønsker, og mer til.

Link to comment
Share on other sites

Selv bruker jeg T-rex replica, og ermeget fornøyd. Vil tro alt det du nevner funker på replicaen.

Replica gjør IKKE reverse delay, og er ikke spesielt bra på oscillering/drone delay heller.

Jeg vil tro at for under 3.000,- sitter du med valget mellom Nova Delay og Boss DD-20. Litt usikker på hvordan Nova Delay takler oscillering da jeg ikke har prøvd den selv, men DD-20 er ihvertfall tipp topp på alt du ønsker deg. I tillegg har den en enkel looper som du kan bruke til mye gøy...

EDIT: EHX'en som Ataxia nevner er meget fet ja...

Edited by GummiTZ
Link to comment
Share on other sites

Empress Superdelay gjør alt det der og mere til. Du får den ikke for under 3000 i Norge, men fra utlandet burde det gå greit.

Hva mener du forresten med "baklengs delay ala Hendrix?" Såvidt meg bekjent er det bare digitale pedaler som takler reverse delay, og de var vil ikke oppfunnet på hans tid.

Link to comment
Share on other sites

Det ble kun brukt i studio, da ved å "snu" tapen. Hendrix brukte nok ikke delay live i det hele tatt, om jeg husker rett.

Hvis DD-20 gjør alt du trenger så er den jo en del billigere enn de andre forslagene her.

Edited by Innos
Link to comment
Share on other sites

Hvis du ikke trenger å lagre de forskjellige delay settingene som presets, så burde en Boss DD5 gjøre susen. DD6 og DD7 har jeg ikke prøvd, men de har sikkert samme funksjonene de også.

Link to comment
Share on other sites

Den der er jo ikke for delay, det er modulation-pedal. Og etter å ha sett litt på noen reviews, virker ikke Line6 DL4 som den mest fristende pedalen heller.

Hvilke reviews er dette og hva sier de? De fleste jeg har hørt om er vel stort sett fornøyd med lyden i DL4, men ikke holdbarheten.

Link to comment
Share on other sites

Fleste reviews (på sider som harmony central og slikt) mente visst at lyden var grei selv om noen mente den var forjævlig (men de er det noen av på alle pedaler) pluss det med holdbarheten, da. Kjipt å ha en pedal som faller sammen etter en uke, pluss at den var ganske så dyr, dyrere enn TC Nova Delay som virket som et bedre valg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.