Web Analytics
Jump to content

Finnes det en delay som...


kake
 Share

Recommended Posts

...funker bra til rockabilly/psychobilly-type slapback?

...funker bra til pink floyd-ish "solodelay"?

...kan lage baklengs delay alà Hendrix?

...funker bra til "bråk" (evigvarende drone-delays og slikt)?

...som koster under 3000,- ny?

Eller blir det å håpe på litt for mye fra en enkelt pedal? :P

Link to comment
Share on other sites

Line 6 DL-4? Disse koster jævlig mye i Norge, men fåes billigere fra "utlandet".

Må det kun være en pedal?

En kombinasjon av Ibanez DE-7 og EHX Stereo Memory Man w/ Hazarai vil gjøre alt du ønsker, og mer til.

Link to comment
Share on other sites

Selv bruker jeg T-rex replica, og ermeget fornøyd. Vil tro alt det du nevner funker på replicaen.

Replica gjør IKKE reverse delay, og er ikke spesielt bra på oscillering/drone delay heller.

Jeg vil tro at for under 3.000,- sitter du med valget mellom Nova Delay og Boss DD-20. Litt usikker på hvordan Nova Delay takler oscillering da jeg ikke har prøvd den selv, men DD-20 er ihvertfall tipp topp på alt du ønsker deg. I tillegg har den en enkel looper som du kan bruke til mye gøy...

EDIT: EHX'en som Ataxia nevner er meget fet ja...

Edited by GummiTZ
Link to comment
Share on other sites

Empress Superdelay gjør alt det der og mere til. Du får den ikke for under 3000 i Norge, men fra utlandet burde det gå greit.

Hva mener du forresten med "baklengs delay ala Hendrix?" Såvidt meg bekjent er det bare digitale pedaler som takler reverse delay, og de var vil ikke oppfunnet på hans tid.

Link to comment
Share on other sites

Det ble kun brukt i studio, da ved å "snu" tapen. Hendrix brukte nok ikke delay live i det hele tatt, om jeg husker rett.

Hvis DD-20 gjør alt du trenger så er den jo en del billigere enn de andre forslagene her.

Edited by Innos
Link to comment
Share on other sites

Hvis du ikke trenger å lagre de forskjellige delay settingene som presets, så burde en Boss DD5 gjøre susen. DD6 og DD7 har jeg ikke prøvd, men de har sikkert samme funksjonene de også.

Link to comment
Share on other sites

Den der er jo ikke for delay, det er modulation-pedal. Og etter å ha sett litt på noen reviews, virker ikke Line6 DL4 som den mest fristende pedalen heller.

Hvilke reviews er dette og hva sier de? De fleste jeg har hørt om er vel stort sett fornøyd med lyden i DL4, men ikke holdbarheten.

Link to comment
Share on other sites

Fleste reviews (på sider som harmony central og slikt) mente visst at lyden var grei selv om noen mente den var forjævlig (men de er det noen av på alle pedaler) pluss det med holdbarheten, da. Kjipt å ha en pedal som faller sammen etter en uke, pluss at den var ganske så dyr, dyrere enn TC Nova Delay som virket som et bedre valg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.