Web Analytics
Jump to content

Bassisten vår er litt ustabil!


Robin_ogn
 Share

Recommended Posts

Her i forgårs mens vi øva så blei bassisten vår sinna på bassen av en eller annen grunn.. Iallefall så tok han bassen ut av øverommet og ut i kjelleren vår.. Ingen viste hva han skulle, men plutselig hørte vi et smell så kikka vi, der sto han å slo bassen i gulvet så den ble helt raspa opp på sidene... Så fant han en vinkelsliper i verktøykassa til pappa å begynnte å sage på den, så tok han å spikka på den åsså lot han den ligge... Dagen etterpå så kom han til meg åsså plutselig var han borte.. etter 2 min kom han opp av kjelleren med den halveis ødelagte bassen (funka fortsatt) og en flaske tennveske.. Så tror du ikke idioten tente på bassen å smallt den i bakken så den delte seg i 2:P så mye har jeg igrunn ikke ledd på ganske lenge..! skal legge ut bilder av det snart.. må bare få dem fra mobilen og over til pcen! Vet dette er litt teit men faen så morsomt det var!

Link to comment
Share on other sites

niks

Idiot..

Kunne sendt den til meg isteden. jeg har lyst på billigbass..

Dessuten så så han ut som en av de gutta som hele tida skal være skikkelig tøffinger. De som går rundt å konser på å se sure ut .. hahahah så harry.. hils så si : EPLEMOST!!!!

Nilsefix

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Så var heller ikke greia at jeg sa det var en tøff fyr;) Greia var egentlig: Se så teit fyr liksom..;) Å ikke kom å påstå at dere ikke hadde ledd litt om dere så det, for han typa er byens største morroklump og alt han gjør er så dumt at man bare må le av det.. For å si det sånn.. han er en TAPER men en morsom en:P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.