Web Analytics
Jump to content

Dårlig Lyd I Marshall JCM 2000 DSL100?


Recommended Posts

Har Kjøpt en Marshall JCM 2000 DSL100 og synes at overdrive kanalen er litt toneløs og kanskje litt skarp, er dette normalt? Har akkuratt byttet rør men synes ikke det hjelper... Jeg synes ikke jeg får den crunch lyden som jeg mener skal være i Marshall Ampene. Vil ha crunch lyd som jimmy page, men mulighet til å få mer gain. Sett litt på andre amper som Orange og Mesa noen som vet hvordan de er i forhold til JCM2000?

Link to comment
Share on other sites

Kabinettet kan ha mye innvirkning på lyden, ja. I tillegg er Marshall gjerne litt skarp i toppen.

Hvis du først skal bytte ut JCM'en, og det er god gammel Marshall-crunch + muligheter for mer gain du er ute etter, kan kanskje Reason Amps være noe.

Link to comment
Share on other sites

Kabinettet kan ha mye innvirkning på lyden, ja. I tillegg er Marshall gjerne litt skarp i toppen.

Hvis du først skal bytte ut JCM'en, og det er god gammel Marshall-crunch + muligheter for mer gain du er ute etter, kan kanskje Reason Amps være noe.

kanskje sjansen for det er størst med en god gammal Marshall?

Link to comment
Share on other sites

Hm, jag har aldrig hört talas om Reason amps förut men de lät tårta på lydklippena jag lyssnade på :) . Om du har tex ett 1960 med hjul. Testa att ta bort hjulena så att kabinettet kommer i kontakt med backen.

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

kanskje sjansen for det er størst med en god gammal Marshall?

Den regnet jeg med var en selvfølge, men tenkte som så at hvis man også vil ha mulighet til å bevege seg i "high-gain" land, er man da avhengig av en booster med gamle Marshaller, eller de blir veldig høylydte hvis man skal få den "ordentlige" lyden. Men gammel Marshall: JA!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.