Web Analytics
Jump to content

Når du er god kompis med et band og de SUGER, hva gjør man?


Guest

Recommended Posts

Ja hva gjør man egentlig da? Når dine snille ærlige kompis går sammen i et band og rent ut SUGER! Etter gigen spør de "Såh? Atteh.. Hva synes du?"

Hva sier man da?

Link to comment
Share on other sites

En mulighet er jo "Ja dere blir jo bare flinkere jo mere dere spiller, så stå på" evt "Tøft at du i det hele tatt tør spille solo" osv..

Link to comment
Share on other sites

dude... da lyger du.. alle vet slikt. du må prøve å trekke fram noe som er bittelitt positivt, og blåse det opp som faen. noe som er mye verre, er om du er kompis med en kar som vil være med i bandet ditt, og han SUGER 2K! *har opplevd detta*

Link to comment
Share on other sites

Vel, jeg setter ihvertfall pris på ærlighet. Jeg trodde jeg var supergod å spille, helt til noen sa til meg hvor ræva jeg egentlig var. Er glad for det nå.

Men uansett, hvid kompisen din var kjempefornøyd med gigen, og hadde det dritmorsomt, så hadde jeg pekt på det som var bra/kult og heller pekt litt forsiktig på det som de bør bli bedre på...

Link to comment
Share on other sites

Opplevde noe lignende for et år siden ca. Problemet var ikke at han sugde, men at han var alt for god på gitar. Det var ikke noe moro engang, han skulle alltid spille soloer hele tiden. Det vi gjorde var å sakte men sikkert fikse og trikse med bandet, bytte medlemmer osv helt til han var ute mens vi var igjen :lol: Er dere heldige vil ikke kameraten deres legge merke til at han blir kastet ut engang ;)

Link to comment
Share on other sites

Hvis dere er gode kamerater må dere jo kunne fortelle hverandre at dette ikke funker el.l. ?

Jeg og noen andre vi hadde et band... Som en dust som ikke var bruktbar var med i... Så startet vi et til, med to andre folk, så spiller ikke det gamlet bandet mer, bare lot de "dø" ut.. :)

Funker godt! ;)

Hvis det var mulig å forstå noe av det jeg skrev, blir svimmel og ør av all varmen i dag ;)

Link to comment
Share on other sites

det er teit. Bare plutselig drite i bandet. Eller øve uten å si ifra til den dere ikke vil ha med. Og man merker at man blir kastet ut da. Skal være passe dophue for å ikke skjønne det til slutt.

edit: noe jeg aldri ville sagt er at noen suger. Ville heller sagt. "spill mye hver dag så blir du god!"

Og folk har forskjellig definisjon på når man er god. Noen mener man ikke er god før man har spilt i 10 år og kan spille mye fett og mye kjapt.

Har lagt merke til en ting her. Kan man ikke spille like bra som f.eks Steve Vai så suger man.

Link to comment
Share on other sites

dude... da lyger du.. alle vet slikt. du må prøve å trekke fram noe som er bittelitt positivt, og blåse det opp som [sensurert]. noe som er mye verre, er om du er kompis med en kar som vil være med i bandet ditt, og han SUGER 2K! *har opplevd detta*

Oooh nesten som meg det bare at jeg ble bedt med i ett band med noen venner og ... De sugde noe så opp i [sensurert] (sensurerte selv ;) )

Måtte bare si.. Nei jeg orker ikke noe band nå.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.