Web Analytics
Jump to content

Kan noen hjelpe meg med ei fil?


Recommended Posts

fikk den fila for en gooood stund tilbake... trolig av Mikke her inne? hmmh. men nå dro jeg fram fila igjen siden jeg føler jeg begynner å få litt mer kontroll på fingra, og tenkte å teste litt igjen på sangen, altså Say What med vår alles Lars Håvard Haugen.

Men når jeg åpner den nå.. så er det bare masse tegn der fremfor "tabs", altså tall. Noen som kan hjelpe meg? kan det ha noe å si at jeg bruker vista(møkkagreier forøvrig) og hadde xp sist? for den funka i allefall på xp. hmh.

hadde satt stor pris på det =) om noen ville hjelpe meg

Link to comment
Share on other sites

ja det er pdf... og ja jeg bruker adobe reader.. men igjen, når jeg åpner fila så er "tabsa" bytta ut mot tegn... fila har vært i orden før.. evt om noen kan poste ei fil som er i orden? Hmm.. fatter ikke helt hvorfor det blir sånn. skal laste opp et bilde, så dere får se.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Kan være den ble skrevet på en tidligere versjon av Adobe eller windows. Sjekk om du har "bakeroverkompatibel" skrudd på (?) eller om du kan kjøre en evt roll-back på drivere. Har hendt med meg når jeg har dratt filer med meg fra gammel maskin til ny med nyere operativsystem. Har ikke klart å reparere dette, men det er jo verdt et forsøk

Link to comment
Share on other sites

Hvordan funker det egentlig? funksjon jeg aldri har hørt om:P!

Skjønner liksom ikke hvorfor jeg gadd å kjøpe Pc med vista, irritert meg så inni hælvette. bare dritt med det joo

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.