Web Analytics
Jump to content

Ha med gitaren på tur!


pdkorva
 Share

Recommended Posts

Hei,

Vi skal om ikke så lenge en tur til rhodos, å i den anledning har jeg blitt spurt om jeg kunne ta med gitaren.

Hvordan er dette i forhold til klimaet der nede? med tanke på varme, fuktighet, direkte sollys?

eller er det bare å kline til?

å hvordan er det å få sendt gitaren i hardcase på flyet, må dette sies ifra om på forhånd eller kan jeg bare fikse det på avreise dagen?

På forhånd takk

Edit: det er forresten en furch kassegitar, om det skal ha noen betydning

Edited by pdkorva
Link to comment
Share on other sites

Tror du kan ta den med som håndbagasje i softcase/gigbag. Ang fuktighet vet jeg ikke helt. Jeg har aldri hatt noen problemer med de jeg har tatt med meg, men hadde det vært en mer enn ok gitar så hadde jeg sikkert tenkt meg litt om.

Link to comment
Share on other sites

du må betale ca 150 for å sende musikkutstyr på flyet, dette gjør du på flyplassen, evt før. så er det bare å pakke gitaren i en god kasse og sende:) sendes som spesialbagasje:). har du kun softbag får du den stort sett allti med på flyet, bare ta den med og ikke spør, i verste fall må de legge den i bagasjerommet når du går inn på flyet og da får du den igjen når du går av:) har du den som håndbagasje betaler du selvsagt ikke ekstra for å sende.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.