Web Analytics
Jump to content

En liten kanadier på gitar...


Petrucci
 Share

Recommended Posts

 • Replies 116
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Eh' date=' står kontakten i? Mener du å si at du kunne spilt Metropolis eller UAGM partiene med mer feel? Eller kan forklare hvordan det skal gjøres?[/quote']

Nå drar du dette over på et eprsonlig plan, og det syns jeg vi godt kan holde osss unna i slike diskusjoner, da det ofte gjør at ting sporer av.

Men hvis det er så viktig: Ja, gutten er mye bedre enn meg.

Selvom han er bedre enn meg, bør jeg da ha rett til å si at jeg ikke syns det var bra.

Link to comment
Share on other sites

Tar ikke SÅ lang tid å jobbe deg opp fra en fin teknikk til en sånn runke-greie som han . Det er fortere gjort enn de fleste gjør. Det han har igjen å gjøre til å bli en god gitarist er et MYE større stykke jobb enn det man har foran seg om man er ok og vil bli som han i kjapphet . For han der må jobbe med vibrato , tone generelt igrunn , frasering og time .. Det er så sinnnsykt vanskelig å forandre på ..

Og , sjel da, det kan han vel nesten ikke ØVE direkte på ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Han kanadiern spiller jo ikke skala opp og ned da . Men han spiller jo ikke ting han har lagd sjøl .Kanskje det er skala oppned når han gjør det. Poenget er at sjel er det ALLER VIKTIGSTE i musikk generelt.

Det er en del på musikklinja der jeg går , som ikke har skjønt at musikk er mye med følelser og gjøre , og spiller bare musikken rett fra blekka , det blir så feil. Man må lissom binde seg litt til musikken man skal spille..

Men nå spiller han jo DT da , og det er jo så sterilt at det ekke lov ..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Og det bra med denne gutten var?

"Fy faen, jeg spiller fort som faen ass, og det er ikke melodi til ti øre i det jeg spiller, men det driter jeg i".

Så på et par av videoene, holdt så å si på sovne, det er ikke noe sjel i det som Nilsefix sier, og uten noe melodi så mener jeg det bare blir meningsløs drodling uansett hvor fort det går.

Link to comment
Share on other sites

Han kanadiern spiller jo ikke skala opp og ned da . Men han spiller jo ikke ting han har lagd sjøl .Kanskje det er skala oppned når han gjør det. Poenget er at sjel er det ALLER VIKTIGSTE i musikk generelt.

Det er en del på musikklinja der jeg går ' date=' som ikke har skjønt at musikk er mye med følelser og gjøre , og spiller bare musikken rett fra blekka , det blir så feil. Man må lissom binde seg litt til musikken man skal spille..

Men nå spiller han jo DT da , og det er jo så sterilt at det ekke lov ..

Nilsefix[/quote']

Mye av det du sier der er sant nok det, men å dra det så lang som å si at Dream Theater er sterilt tyder jo på at du ikke kan ha hørt mye DT. Påstår du at Petrucci ikke spiller med sjel ? Er så mye der med feel, flow og groove at jeg får frysninger på ryggen :)

Link to comment
Share on other sites

Og det bra med denne gutten var?

"Fy [sensurert]' date=' jeg spiller fort som [sensurert'] ass, og det er ikke melodi til ti øre i det jeg spiller, men det driter jeg i".

Så på et par av videoene, holdt så å si på sovne, det er ikke noe sjel i det som Nilsefix sier, og uten noe melodi så mener jeg det bare blir meningsløs drodling uansett hvor fort det går.

Blir nesten for dumt å kommentere denne... Hallo ! gutten er bare 16 år gammel oki ? Meget dyktig til å være i den alderen da...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.