Web Analytics
Jump to content

Clipping i Boss TW-1


lille-hl
 Share

Recommended Posts

Har fått en MIJ Boss TW-1 fra en kompis, og syns det er en kul effekt, desverre clipper den VELDIG! Den clipper mer jo hardere jeg spiller. Det er jo litt kult på gainkanalen, men på cleankanalen er det forferdelig! Noen som har forslag på hva det kan være som foresaker dette? Kan ingenting om elektronikk, komponenter eller liknende...

Takker for svar ;)

Link to comment
Share on other sites

Har åpnet pedalen, og alt (som jeg ser) ser da fint ut. Har lest om en JCM800 som eieren ikke hadde brukt på ca. ett år, og den clippet på nesten samme måte, det virker som om det kan være noe av det samme. Løsningen var å sette den i en variac, starte på VELDIG lav spenning, og å jobbe seg oppover til vanlig styrke.

Hvis det er løsningen, beholder jeg den sånn den er.

Hadde håpet det kanskje bare var å bytte en komponent eller to. Noe jeg kunne ha gjort selv, hvertfall! ;)

Link to comment
Share on other sites

Har du prøvd å justere på trimpoten inni?

VR3 heter den, under opampene på kretskortet, eller foran Q4 på kretsskjemaet.

bosstw1.jpg

Det var forresten en spesiell "løsning" med den JCM800-en. Jeg ville heller gått over rørene og byttet lyttene i strømforsyningen.

Okå, fant den, gjort det, men hvilken vei skal den justeres?

EDIT: Trimpotten endret bare effekten, ikke clippinga. <_<

Edited by lille-hl
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.