Web Analytics
Jump to content

Oppgraderinger på en standard Tele.


NCWP
 Share

Recommended Posts

Hello

Siden jeg ikke skal kjøpe en helt ny gitar tenkte jeg kanskje å gjøre noen forbedringer på min standard meksikanske Fender Telecaster. Den ble kjøpt i slutten av 2007, om det har noe å si. Anyways, jeg lurer på om noe kan forbedres? Som for eksempel å bytte bridge, som er noe vanskelig å inntonere, evt bytte til noen bedre stemmeskruer, siden det hender at strengene blir ustemt etter kort tid, om det er noe jeg kan gjøre for å gjøre halsen bedre osv.

Noen forslag?

Edited by NCWP
Link to comment
Share on other sites

Du kan jo kjøpe et sett Sperzel tuners, gitarpolish, gripebrettrens, kanskje sette en p90 i neck, bytte plekterplate? Dette er sånt jeg ville vurdert;)

Det finnes jo mange telebruer å prøve, men jeg har aldri hatt tele så det får andre hjelpe med:)

*idémyldring*

Dette burde kurer litt GAS :)

Link to comment
Share on other sites

Interessant, interessant! Finnes det f.eks en bridge til Telecastere lignende den til Strat hvor man bare kan sette i en tremolo arm? Dette er uten å fucke up gitaren helt, da.

Link to comment
Share on other sites

Det er jeg usikker på. Spørs vell ikke om man mister en del av telesounden da.

Du kan jo alltids kjøpe bigsby til den! Personlig synes jeg bigsby på tele rocker. :)

Jada, men jeg vet ikke helt om jeg synes de er så lekre.

Link to comment
Share on other sites

Stetsbar er en mulighet, men DEN er stygg den! Bigsby er helt nydelig i forhold til en slik :)

På min Tele har jeg tenkt å bytte pickuper. Sette en PAF-aktig humbucker i neckposisjon, og bytte ut bridgepickupen med en litt kraftigere. Pluss svart plekterbrett. Keith Richards :D

Link to comment
Share on other sites

Okey, da tror jeg ihvertfall jeg skal anskaffe dem. Hva vil det koste å montere dem hos Imerslund, der gitaren er kjøpt, tror dere?

Også skaffer jeg nok en ny bridge. Er alternativene Earfalas listet i begynnelsen av tråden de beste i det tilfellet?

Edited by NCWP
Link to comment
Share on other sites

Tja, jeg vet ikke jeg, men det er nok ikke fryktelig vanskelig å bytte det ut selv.

Det å få immerslund til å gjøre det koster nok mellom 500-1000 kroner, og da blir nye stemmeskruer dyrt med en gang.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.