Web Analytics
Jump to content

Noen Mayones bilder fra Frankfurt


rocktrond
 Share

Recommended Posts

Siden mange så ut til å like det de så av min uferdige Mayones i en annen tråd - tenkte jeg at dere kanskje ville like disse bildene jeg tok av noen Mayones gitarer i Frankfurt:

IMG_0191.jpg

IMG_0192.jpg

IMG_0193.jpg

IMG_0194.jpg

IMG_0195.jpg

Skulle gjerne tatt flere bilder, men hadde bare det crappy kameraet på mobilen :(

Link to comment
Share on other sites

Er du klar over at jeg hater deg nå Rocktrond?

:D Den slags hat tåler jeg. (egentlig heter jeg bare Trond - ikke si det til noen ;) )

Du fortsetter å pøse på med mer bilder og fristelser av de Mayones gitarene!

Bare vent til jeg får de første gitarene i hit - da blir det flotte bilder da :)

jeg spare til en selv!...

Slikt liker jeg å høre :D

Takk... ^_^

Ingen årsak. B)

Link to comment
Share on other sites

Når tror du siden åpner da Rocktrond? Blir spennende med Bare Knuckle pickups, Caparison og Mayones i Norge :)

Jeg håper å få gjort ferdig nok av siden i løpet av kommende helg til at sidene går live neste uke. Så blir det butikkåpning så snart jeg mottar de første produktene - blir spennende å se hvem som leverer først av bestillingene jeg har inne hos Mayones, Bare Knuckle og ProTone (har ikke lagt inn noen Caparison bestillinger enda).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.