Web Analytics
Jump to content

Reperasjon av Jcm 800


AGH94
 Share

Recommended Posts

Tja, skal du ha en pedal som gir lik vreng som JCM800 skal du lete en stund. Low gain inputen har uansett en annen voicing. Vrengen i disse ampene er uhorvelig tøff. Noe tilnærmet kan du vel få, men da blir det ikke billig... Ville heller satsa på å reparere inputen. Kan umulig bli veldig kostbart, gamle røramper er ikke akkurat rocket science. :)

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Nå tror jeg det er omtrent umulig å svare på det du spør om, litt uavhengig av hva som er grunnen til at kanalen ikke er i orden. For å begrunne, og i begge tilfellene vil det ikke bli lyd:

1: inputjacken har tatt kvelden. Det er ikke kontakt, og derfor ikke lyd på kanalen. Det koster nesten ikkenoe å reparere.

2: Hele kretsen til kanalen har av en eller annen grunn blitt fritért, og samtlige komponenter må byttes ut. Det koster litt mer, for å si det slik.

Selv en durkdreven servicetekniker har problemer med å gi et mye bedre svar, selv om vedkommende har erfaring med mange enheter, og vet hva som til vanlig er problemet. Garanti kan ingen gi, uten å kikke på det.

Ut over det liker jeg løsningen til villtotningen, det der trolig verdt å reparere det der.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Tror det er enklest og billigst å bestille rett fra nettsiden deres https://www.curtmangan.com/10-42-nickel-wound-set/ Jeg har ikke testet Curt Mangan selv, men har sett de får gode skussmål rundt om.
  • Beklager, jeg ser jeg var upresis. Jeg kunne tenke meg dette: * Bass-strenger fra et 009-sett * Diskantstrenger fra et 010-sett Takk for tips om å bestille fra strings and beyond. Hvor mye sånn omtrent koster det å få ting tilsendt derfra - det er vel både toll og frakt man må betale for?  Takk for tips, kan se etter dette merket. Fant ikke noe i Norge, men de har det sikkert på nettsiden Troll linket til.  Interessant. Det er jo ganske tynt, men kanskje prøver et slikt sett for å se hvordan det er. Takk for tips!
  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.