Web Analytics
Jump to content

Hjemmespikka bass prosjekt.


Recommended Posts

 • Replies 134
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Da må du enten hoste bildene dine et annet sted, for eksempel sportsfiske.nu, "låne" de fra en annen nettside og linke til bildet slik jeg har gjort, eller slette noen av de andre bildene du har lastet opp tidligere.

Koden som viser bildet i min forrige post ser slik ut: (img]http://www.rickbeat.com/modelslibrary/4004lk/4004lkbody.jpg[/img) . Bytt ut de to vanlige parentesene med hakeklammer, så vises bildet i stedet for.

Link to comment
Share on other sites

Jeg får fortsatt ikke til å laste opp bilder da...

Kun 2,73 kb av 500 kb ledig plass får jeg beskjed om.... Hva kan årsaken til det være?

Men, uansett..

Jeg har fått kjøpt meg treverket til kropp og halls, og har bestillt litt smådeler som stemmeskruer, pot knotter ++

Men det er ett par ting jeg tror kan bli litt vanskelig.

Å skaffe de riktige Rickenbacker humbuckerene ser ikke ut til å bli helt enkelt, men Bartolini er vel det nermeste man kommer.

Også har jeg ikke klart å spore opp noe nettsjappe som selger slik binding som det er på denne, checkered type..

Er det noen som har noen tips til noe slikt??

Link to comment
Share on other sites

Da må du enten hoste bildene dine et annet sted, for eksempel sportsfiske.nu, "låne" de fra en annen nettside og linke til bildet slik jeg har gjort, eller slette noen av de andre bildene du har lastet opp tidligere.

Okay, så man har en viss lagringskapasitet for hele forumet, og ikke pr post.....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.