Web Analytics
Jump to content

Line 6 POD x3 VS Line 6 POD x3 Live VS Annet?


 Share

Recommended Posts

Nå er jeg veldig i tvil.

Jeg er akkurat ferdig med konfirmasjon, og vurderer å kjøpe ny multieffekt boks.

Jeg er inntressert i Line 6 x3 modellene, men noen jeg kjenner anbefalte Boss sine modeller.

Hva syns dere?

Akkurat nå er det x3 Live'en som er mest aktuell :P

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville definitivt kjøpt Live-versjonen hvis jeg havnet pÃ¥ X3, hvertfall. Da har du jo mye mer kontroll pÃ¥ effektene dine.

På boss sin GT-10 kan du velge rekkefølge på effektene selv. Det kan du ikke på Line6-pedalene, noe som hvertfall for meg er en dealbreaker. Det folk ofte sier er at Line6 er bedre enn Boss på amp- og kabinettsimulering, mens Boss er bedre enn Line6 på effekter. Jeg har ikke prøvd Boss sine brett nok til å uttale meg noe særlig om lydkvaliteten deres, men gitaristen i bandet mitt har et GT-10 brett som han er veldig fornøyd med, og det låter jo ikke akkurat dårlig. :)

Link to comment
Share on other sites

Hej, vad ska den primärt användas till? Som effekter framför förstärkaren, inspelning eller övning eller alltihopa?

Av alla multieffekter jag har ägt så är Vox Tonelabs modeller de jag tycker bäst om men allt beror på vad man är ute efter för ljud och funktioner. Tycke och smak, så bäst är att testa de själv :) .

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Den skal brukes til alt mulig, men jeg er ikke kommet så langt at jeg spiller inn sanger, men det kommer nok ^^

Jag skulle gå för en Tonelab, den låter liksom mest "kvalitet" (enligt mig). Så är det bara att finna ut vilken version du behöver :) .

Link to comment
Share on other sites

Jag tror inte att man kan säga att någon är bättre än den andra, bara vilken som som passar bättre för dig. ST är ny och den har jag inte provat men verkar ha bra störrelse (för mig). Det finns (fanns, men det finns brukt) också Tonelab SE (Stage Edition, dyrast. Stor med två gaspedaler) och desktop versionen (Billigast. Minst, utan pedaler).

Vill du ha pedaler så kan du utesluta desktop versionen.

Vill du inte ha ett alltför stort brett så kan du utesluta SE versionen.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Har hatt tre effektbrett: Behringer V-amp2, Line6 XT og nå X3 live. Tror du vil bli kjempefornøyd med X3, men det er fort gjort å gå seg vill i alle mulighetene som finnes. Du blir fort fristet til å velge en haug preset og prøve å skru seg en lyd til nesten hver låt bandet spiller. Det blir fort rot. Velg deg en 4-8 preset som du tilpasser og er trygg på. Få justert jamt volum på presetene i mellom er viktig. V-ampen har jeg ikke lenger, men jeg savner den faktisk litt. Fordi den var fin å øve hjemme på med cd og øreklokker. Lett å skru og finne frem på og lære seg litt om de ulike effekter. x3 er enklere å finne frem på enn XT-en, så jeg vil si verden går fremover. Displayet er lite, men logisk. I dag kjører jeg pedaler, men tror ikke jeg klarer å selge X3-en. Du får alt i en pakke og mangler egentlig ingen ting. Volum, Wah-wah, masse klanger, mm. Mange av presetene er altfor ekstreme til at de kan brukes på bandøving eller live. De må ofte dempes litt ned for at de kan brukes når du skrur på litt volum. En veldig kul grei er at du kan laste ned toner fra nettet. Der har jeg funnet de tonene jeg bruker mest. Du får også tilgang til masse kurser og tabs, noter, øvelser, osv. Mye gitarmoro for penga er det helt klart.

Link to comment
Share on other sites

Har nettopp kjøpt et gt-6 brett hos en her på forumet og kan absolutt anbefale den hvis du ikke er ekstremt kresen... Effektene funker veldig fint og er lett og stille inn og du har full kontroll med føttene.

Jeg byttet bort min line6 pod 2.0 mot bossbrettet og konklusjonen er at de rene ampsimuleringene til Line 6(allerede så tidlig som med Pod 2.0) er veldig bra, mens effektene er litt svakere og man har mindre valgmuligheter, men det har vel garantert endret seg litt på de nyere modellene.

Vrengpedalmulighetene på GT-ene til boss syns jeg personlig funker også veldig bra sammen med en ordentlig forsterker så det er jo et stort pluss. Blir det for tynt har man jo en innebygd eq.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.