Web Analytics
Jump to content

Hvilken strat?


ErlendB
 Share

Recommended Posts

Har tenkt å kjøpe meg en Strat en eller annen gang. Men har ingen erfaring med strats, men digger lyden.

Så til spørsmålet; Hvilken strat burde jeg ha?

Jeg skal ha en "Metal-gitar" (som jeg skal riffe og spille med til vanlig) som jeg har tenkt blir en Jackson. Og en "vintage-gitar" som jeg har tenkt å spille rolige soloer og "clean" med, som jeg har tenkt skal bli en strat. Hvilken strat utfyller mine behov for en grei pris?

Edited by ErlendB
Link to comment
Share on other sites

en vanlig god strat gjør jobben veldig bra. Bare å stikke rundt og prøve. American Standard slår aldri feil, men jeg syns pickupene er litt livløse og sterile. Ellers så har du Fender Japan stratter som er veldig bra, og mange mener de er likere de gamle vintage strattene. jeg har forsåvidt en til salgs her som kanskje er verd en titt.

Link to comment
Share on other sites

Du kan få tak i en ny G&L Tribute Legacy, som essensielt er en strat med vintage-lyd for ca 5000 ny, inkludert frakt og moms fra USA. Dette er gitarer som kvalitetsmessig er vel over Fender mexico.

Nice! Har dog liten erfaring med bestilling fra utlandet. Men blir G&L på noen måte sett på som en "billigversjon" eller en dårligere versjon? Og får jeg den klassiske strat-lyden?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
  • Binding på gripbrett.
  • Kjøpes fra StewMac, limes med polyeuretan-lim. Jeg bruker Titebond sine lim til alt, trelim, superlim og poly
  • Photoshoot med dette beistet ved "Sverd i fjell", flott søndagsmorgen må jeg si... 🙂  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.