Web Analytics
Jump to content

Ledig bassist


Thunderbird_V
 Share

Recommended Posts

32 år gammel bassist i Trondheim søker band.

Jeg har spilt gitar i over 15 år, men jeg startet min bandkarriere som bassist, da det ikke var behov for tre gitarister i samme band. I tillegg har jeg spilt mange år i korps, og også vært med som bassist i lokale teaterlag, og flere band tidlig i "karrieren".

Jeg spiller det meste (med unntak av knallhard metal), og er med på det meste. Mine musikalske forbilder finner man i hytt og pine: Pink Floyd, Beatles, Muse, Popmusikk av diverse slag, klassisk musikk, viser og mye mer - eller for å si det litt teit; Det finnes ikke dårlig musikk, bare forskjellig smak.

Ambisjonsnivået mitt justeres fort etter hvor artig det er. Hvis jeg først engasjerer meg i noe, blir det en veldig viktig greie for meg.

For tiden har jeg en jobb som gjør at jeg har en del kveldsjobbing, så et band med en til to øvinger i uken skulle passe meg best.

Av utstyr så mangler jeg bassforsterker, men jeg har en helt ok bass, og også noen effektbokser som kan plukkes frem om det skulle være behov for det (big muff, mxr phase, memory man). Jeg har en gitarforsterker som jeg spiller bass på hjemme, men jeg tviler på om den kan gi nok trøkk til å brukes i bandsammenheng.

Spillestilen min på bass er hovedsakelig melodisk (da med Paul McCartney som forbilde, uten at jeg er helt der enda), og jeg bruker helst fingrene på bassen - plekter kan gå an i enkelte tilfeller.

Jeg har nylig avsluttet en 5 årig "karriere" som gitarist i et band som rett og slett visnet bort, og siden det er inflasjon av gitarister, og jeg egner meg best som bakgrunnsfigur, fant jeg ut at jeg skulle friske opp gamle kunster på bass, og tilby mine tjenester der.

Ta kontakt på PM om det er noen som har bruk for meg :-)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
  • Fretting i dag! Nå begynnet det å nærme seg 🤘
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.