Web Analytics
Jump to content

Dr. Boogey av Gauss Markov


Recommended Posts

Tja. Hvordan låter en slik en, da?

Den låter fetere enn de aller fleste andre vrengpedaler, og er faktisk veldig lik dual rectifieren. Ufattelig mye gain i den. Skikkelig fyldig high gain vreng med masse bunn må vel være den beste beskrivelsen.

Link to comment
Share on other sites

Høres veldig interessant ut. Du har nok en potensiell kjøper i meg!

Tror nok den pedalen blir en storselger. hvis du får problemer med oscillering, prøv å bruk en transisto med lavere gain i de to første gainstagene. Også må du bruke skjermet kabel på inn og ut.

Link to comment
Share on other sites

Hva er det nå REC Scancell har bestemt seg for? :angry2:

Dette prosjektet ser derimot ufattelig kult ut, og pedalen låter jo knall, så du har muligens en kjøper i meg og ;) (dessuten lettere å teste den før kjøp, da jeg og bor i Narvik :P)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.