Web Analytics
Jump to content

Problemer med strengevalg til John Petrucci gitar!


Sønn av petrucci
 Share

Recommended Posts

Hey.. Når jeg bruker vibarmen, så kommer det innimellom litt knirking i strengene. Dette er skjer i halsen. Jeg fikk tips om å løsne strengene og legge litt bly i sporene ved hjelp av en spiss blyant. Det funka i en stund, men det kom tilbake igjen etter en kort tid. Litt usikker på hva jeg skal gjøre.. Har bare testa et strenge merke nå ,men har det noe å si tro? Jeg bruker Elixir anti rust. 0.10 strenger. Må jeg kanskje pusse litt i sporene ?? Noen som har peil/erfaring med dette her ??

Ellers er jeg kjempe fornøyd med denne gitaren =)

Link to comment
Share on other sites

kjøp en boks med "nut grease" eller lignende smøremiddel. Hvis oversadelen faktisk kniper slik at gitaren blir ustemt fort, kan du få en reparatør til å file opp sporene litt, men det krever spesielt verktøy for optimalt resultat.

Å skifte strengetype hjelper nok neppe.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.