Web Analytics
Jump to content

Ny Forsterker


AlekV92
 Share

Recommended Posts

Jeg tenker på en ny forsterker. Noen som har noen forslag til en for 3000kr? Kommer ikke noe skikkelig metal lyd ut av det lille morgan 15 w.

Jeg spiller på en Dean Razorback V og ser etter en med bra metal lyd. Som lamb of god og metallica osv. Tenker egentlig bare på å bruke den hjemme for å lage noen opptak hjemme eller kanskje ta den med til bandlokalet visst det er nødvendig. Eller er det bedre med en line 6 pod til opptak?

Noen som har noen forslag for hva jeg kan gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Har sagt det i mange tråder allerede i det siste :)

Men en god ting kan ikke gjentas for ofte sies det.

Tech21 Trademark 30. I tillegg til å låte knall i seg selv har den en veldig bra xlr utgang for opptak (eller kjøre rett i miksebordet).

Link to comment
Share on other sites

En del forskjeller på POD og en forsterker da.

POD er veldig enkel og bra til innspilling. Du kan også bruke den som forsterker og å lyd ut gjennom headphones, høyttalere, gitarforsterker, stereoanlegg osv. Feit metal sound har den også.

Link to comment
Share on other sites

Får du bra metal lyd av Tech21 Trademark 30?

Har hørt mya bra om pod. Mange utrolige gode gitarister på youtube bruker pod. Og det går and å sende settings osv. (visst ikke jeg tar feil)

Hvilke pod er det å anbefale da? Er pod lite bra? Tror den heter noe sånnt. Har pedaler på.

Link to comment
Share on other sites

Sjekk bruktmarkedet. Det ligger ofte noen til salgs. Søk etter Line6 Pod og se hva du finner først.

Du får akkurat det samme som å kjøpe ny, bare mye billigere ;)

Link to comment
Share on other sites

Får du bra metal lyd av Tech21 Trademark 30?

JA!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har en mobile pre interface usb som jeg bruker for å spille inn opptak.

Jeg fant en line 6 pod xt på finn.no. Er den noe å anbefale. Fant også en pod 2.0 med fotswitch. Han som selger den bor faktisk i område der jeg bor.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ingen grunn til å kjøpte HB. Kjøp heller originalen til bedre pris! (for de som tror at HB er bedre enn originalene) https://www.strawyellow.shop/collections/guitar?fbclid=IwAR1GUiTSgd0JOzFmL7DCy1-LgFsAAkGPmm5Cc7V1yJQR8F6xu4tjnuR7wqA  
  • Jeg har to. Du trenger ikke å sjekke kvaliteten. De er ca. akkurat der hvor andre billigproduksjon fra østen ligger. Kjøper du de litt dyrere variantene så øker kvaliteten ganske mye, men det finnes også tilsvarende kvalitet med andre logoer.  
  • Kan være en del bestiller seg en HB for å sjekke kvaliteten bare, men kanskje glemmer at alle instrumenter trenger et ordentlig setup før de virkelig blir spillbare…, og det er ikke så fristende å legge 1500,- på bordet for en ny nut og setup på en gitar en ikke får mer enn 2000+ for…
  • lada er jo ganske kult, da. men har dere lagt merke til hovr mange harley benton det blir solgt på finn for tiden? mye, i forhold til sannsynlig markedsandel, vil jeg si. hva skjedde? VAR de ikkke "nesten identisk kvalitet som fender, gibson" likevel? tvilsomt at jeg vil bytte ut min strat mot en HB, vil  jeg påstå. mange som går på slike sosiale media, bullshit hypes. men når det kommer til stykke, er det en grunn til at de er priset så lavt. men hey, mye tilgjengelige instrumenter betyr lavere pris, så flere begynner å spille (eller ihvertfall har råd til å begynne) gitar. win-win. testet en thomann (hora) oktavmndolin en gang. den var søppel. men noen påstår at slike ting ikke bare er brukbare, men tilogmed god kvalitet. folk er lettlurte.
  • Husker Gitarnorge for +- 10 år siden. Akkurat samme greia. Da hadde nesten alle en Epiphone som var minst like bra eller bedre enn en Gibson Custom Shop.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.