Web Analytics
Jump to content

www.guitaralliance.com


crow
 Share

Recommended Posts

lurte på om noen har noe erfaringer med dette?

uansett om leksjonene er bra eller ei (virker jo slik), så får man ganske mye inkludert for snaue 270 kr.

siden dette er min første post, hei og hopp alle sammen.

hvor har dette forumet gjemt seg da? :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Enda en Fredrikstad gutt her altså?

Det Guitar Alliance virket ihvertfall ved første kikk ganske å useriøst..

Kjøp deg heller ei god bok eller begynn hos lærer (som jo er det beste)

Link to comment
Share on other sites

tja, jeg har ett abm. der som jeg fikk av en kamerat av meg som regga seg. Siden er forholdsvis bra.. men det er leeenge mellom hver oppdatering. Men det ligger ganske mye stoff der som kan være nyttig. Er ikke sløsing med penga ihvertfall.

Link to comment
Share on other sites

hehe, ja fredrikstadrockerne kommer utfra øvningslokalene nå :P

ja enig i at en bok ville vært noe, men hvis du ser på alt du får da.. for 270 kr. det er en halv bytur, eller en halv ja.. ;p if you get my point.

mye kule ting som backingcd'er masse bluesteknikker etc.. hypp på å lære mye av det som ligger der.

skal bestille ett og gi dere en update :)

Link to comment
Share on other sites

...for så å komme frem i lyset kun på den fryktede HUSRÅKKEN! (Uwhææææ) Og i kjølvannet av dette ser vi blant annet en strøm av lydmenn som flykter til Hordaland, Hakadal og andre steder.

Beware! Fredrikstad Rock City. Soon in a basement near you.

Nei uff, off topic. Hvis den siden er bra, så er det jo ikke noe å lure på. Men først: skaff deg lærer!! Du vil garantert utvikle deg utrolig mye kjappere...

Link to comment
Share on other sites

Hehe, skjer mye fett i Fredrikstad nå. Bare vent..

Mye gode vibber på gang, folk vil at det skal skje noe i byen nå.

Ang topic, ja uten tvil en lærer er helt klart bedre. Er selvlært og føler at jeg kunne hatt masse utbytte av det. Men det var liksom ikke allverdens investering for å sjekke ut alt stoffet der heller. Blir sikkert å gjøre begge deler.

Link to comment
Share on other sites

Enig med Integrum. Etter at jeg begynte å spille igjen bestilte jeg et par CD kurs... "eMedia Interactive Guitar"... men jeg tror du kommer lengere med noen bra teori bøker. Det som er fint med E trening er vel engentlig bare at men får en struktur på øvingen. Noe mer tror jeg ikke man tjener på det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.