Web Analytics
Jump to content

www.guitaralliance.com


crow

Recommended Posts

lurte på om noen har noe erfaringer med dette?

uansett om leksjonene er bra eller ei (virker jo slik), så får man ganske mye inkludert for snaue 270 kr.

siden dette er min første post, hei og hopp alle sammen.

hvor har dette forumet gjemt seg da? :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Enda en Fredrikstad gutt her altså?

Det Guitar Alliance virket ihvertfall ved første kikk ganske å useriøst..

Kjøp deg heller ei god bok eller begynn hos lærer (som jo er det beste)

Link to comment
Share on other sites

tja, jeg har ett abm. der som jeg fikk av en kamerat av meg som regga seg. Siden er forholdsvis bra.. men det er leeenge mellom hver oppdatering. Men det ligger ganske mye stoff der som kan være nyttig. Er ikke sløsing med penga ihvertfall.

Link to comment
Share on other sites

hehe, ja fredrikstadrockerne kommer utfra øvningslokalene nå :P

ja enig i at en bok ville vært noe, men hvis du ser på alt du får da.. for 270 kr. det er en halv bytur, eller en halv ja.. ;p if you get my point.

mye kule ting som backingcd'er masse bluesteknikker etc.. hypp på å lære mye av det som ligger der.

skal bestille ett og gi dere en update :)

Link to comment
Share on other sites

...for så å komme frem i lyset kun på den fryktede HUSRÅKKEN! (Uwhææææ) Og i kjølvannet av dette ser vi blant annet en strøm av lydmenn som flykter til Hordaland, Hakadal og andre steder.

Beware! Fredrikstad Rock City. Soon in a basement near you.

Nei uff, off topic. Hvis den siden er bra, så er det jo ikke noe å lure på. Men først: skaff deg lærer!! Du vil garantert utvikle deg utrolig mye kjappere...

Link to comment
Share on other sites

Hehe, skjer mye fett i Fredrikstad nå. Bare vent..

Mye gode vibber på gang, folk vil at det skal skje noe i byen nå.

Ang topic, ja uten tvil en lærer er helt klart bedre. Er selvlært og føler at jeg kunne hatt masse utbytte av det. Men det var liksom ikke allverdens investering for å sjekke ut alt stoffet der heller. Blir sikkert å gjøre begge deler.

Link to comment
Share on other sites

Enig med Integrum. Etter at jeg begynte å spille igjen bestilte jeg et par CD kurs... "eMedia Interactive Guitar"... men jeg tror du kommer lengere med noen bra teori bøker. Det som er fint med E trening er vel engentlig bare at men får en struktur på øvingen. Noe mer tror jeg ikke man tjener på det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.