Web Analytics
Jump to content

Ibanez pakke


PetterB
 Share

Recommended Posts

Hei, har tenkt til å kjøpe min første gitar. Har lett etter noen pakker og har funnet denne http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=761

Er dette en bra nybegynner gitar?

Har også sett på denne: http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=1548

Hva med den? Er den bra for nybegynnere?

Noen andre Ibanez pakker med forsterker i samme prisklasse 3500-4000, med samme design som de to andre?

Takker på forhånd.

Link to comment
Share on other sites

Ikke kjøp sånne pakker. Du burde mye heller kjøpe deg en brukt gitar og forsterker. Du får sikkert en roland cube30 og en fender mexico strat for 4000. Mye mye mye mer for pengene! Om du vil ha ibanez så får du helt sikkert tak i en brukt en som er mye bedre enn den der. RG321 for eksempel. Ibanez gio (som du linket til) er "billig-ibanez". Spesielt tremoloen skralter

Om du absolutt vil ha pakke ville jeg heller gått for nr. 2 der

Link to comment
Share on other sites

Orsvend og jeg er helt på linje der. Jeg har faktisk eid en GA 60, og den har helt grei lyd, lettspilt og sånn, men tremoloen er alt for dårlig og ustabil. Det er ikke noe feil med merket, men generelt sett, skal du kjøpe en såpass billig gitar, sørg for at du får en med fast stol. Da kan du bruke tiden på å spille gitar, og ikke på å stemme gitar.

Link to comment
Share on other sites

S320 er en utrolig god gitar for den prisen! Har vel anbefalt den i en annen tråd også.

ZR tremoloen er mye mer stabil og enklere å bruke enn tradisjonelle Floyd Rose tremolo.

Denne blir ikke ustemt selv om en streng ryker...

Link to comment
Share on other sites

Skal man ha tremolo som nybegynner, er ZR- tremoloen til Ibanez det lureste man kan kjøpe. Den er utrolig stabil. Men milevis unna en fast stol, det er det nok ikke noe å gjøre med.

Vær klar over at det er en del ting som er mer komplisert med en slik tremolo, blant annet strengeskift. Dessuten bør du ikke kjøpe en slik hvis du har planer om å stemme gitaren i andre stemminger, eller eksperimentere med strengetype og strengetykkelse.

Det å prøve nye strengetyper, nedstemming og slikt er gjerne noen som mange nybegynnere driver med, og kombinert med liten teknisk innsikt og at man kaster bruksanvisningen i søpla, fører til at en flytende tremolo oppleves som noe som fjerner spillegleden. Det er jo ikke lurt.

I løpet av en "karriere" som gitarist, kan man eie flere gitarer, til og med flere på samme tid, har jeg hørt rykter om. Jeg mener bestemt at den første bør ha fast stol.

Link to comment
Share on other sites

Hva er passende pris for en brukt Roland Cube 30? Noen andre forsterkere man kan få for under 1000 (brukt/ubrukt) som duger?

EDIT: Kommer neppe til å drive noe annet med plundring på gitaren med det første, så jeg regner med at jeg ikke kommer til å tukle noe særlig med stemmingen eller andre deler av gitaren..

EDIT 2: Fant denne gitaren, med fast stol, er som sagt nybegynner og hva blir det beste kjøpet av http://gitarhuset.no/ProductPage.aspx?PID=583 , eller http://forum.gitarnorge.no/redirect.php?ur...spx%3FPID%3D710

Edited by PetterB
Link to comment
Share on other sites

ibanezen i sinaturen min får du for 3500 pluss frakt, den har god tremolo (men fremdeles tremolo om det ikke var ønskelig da) og er mange ganger bedre enn de gitarene du linker til:). om du bor i nærheten av bergen kan du teste gitaren når som helst:)

det er link til annonsen i signaturen min.

utenom det vil jeg anbefale en schecter om du skulle finne på det:)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.