Web Analytics
Jump to content

Fotbryter for loop av/på, Marshall Vintage Modern


Recommended Posts

Marshall Vintage Modern har en bypass-bryter for effektloopen på baksida av ampen. Hvor mye stress er det å legge denne funksjonen ut til en fotbryter? F.eks. slik at reverb-bryteren på den eksisterende fotbryteren slår loop av og på istedet for reverb av og på?

Link to comment
Share on other sites

antaglivis ikke værre enn å lodde deg inn der med en jack på bryteren og videre kjøre dette videre ut til en pedal. skulle ikke by på store problemer.

sikkert ikke umulig å lodde seg inn på reverb-bryteren og luke ut reverben

Link to comment
Share on other sites

Vil tro at det er mye bedre å kjøpe seg en loopswitcher som du bruker i effektloopen på ampen.

Da kobbler du de effektene du vil slå av og på inn på loopen til loopswitcheren, og så er det bare å slå den av og på etter eget ønske.

Her er et eksempel jeg fant sånn i full fart, hvet ikke hvilke merke som lager de beste switchene.

http://www.loop-master.com/product_info.ph...;products_id=87

Så slipper du å rote det til inne i ampen din.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.