Web Analytics
Jump to content

Steder å spille konsert i Norge!


stene92
 Share

Recommended Posts

Hei

Jeg spiller gitar i Aeonic Dream. Vi trenger å få spille mange konserter rundt om kring for å få navnet vårt litt mer utbredt til folk rundt omkring. Vi er fra Fredrikstad. Og det som sinker oss er alderen. vi er 16/17år. Og det er altformange steder som man MÅ være 18år for å spille på noe som er jævla kjedlig!

Så tenkte jeg å starte en tråd så noen kansje kunne hjulpet meg med noen mailadresser eller internettsider til "lokale" kulturhus/scener/café'er osv rundt omkring.

Sjekk oss gjerne ut på www.myspace.com/aeonicdream

Link to comment
Share on other sites

Bar Ampfield på Gjøvik!

http://www.myspace.com/ampfield

Til trådstarter: Det kunne jo vært mulig å få til et samarbeid f.eks. i form av en splitgig eller at dere varmer opp for oss? Vi har hatt mange konserter der, og drar stort sett fullt hus (180stk. +), så det er ikke mangel på liv :)

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

Hej, hej, jag försökte starta en liknande tråd här men utan åldergräns-faktorn, men det verkade inte vara så stort intresse då i alla fall. Hade det inte varit bra att ha alla gig-ställen-trådar samlade i 1 tråd för att få bättre översikt? Jag tror att man kan spela på Skuret här i Oslo om man är under 18 år.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg har de akustiske alltid i kasse med en Boveda pose i kassen. Funker fjell.
  • En tur alene til byen, kom hjem med åtte nye skiver (Ecclesia, #3 i midten fikk jeg forrige lørdag):  
  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.