Web Analytics
Jump to content

Laptop til musikkbruk.


Recommended Posts

Tror dere denne laptopen kjører Cakewalk Homestudios greit nok? Lurer på om 256mb ram er for lite, og jeg veit at Celeron ikke har god ytelse, men 6100,- for en ny laptop er jo en temmelig trivelig pris.

Om jeg kjøper denne, får jeg råd til en gitar også :-)

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 35
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Så lenge du kjøper på litt større lagringsplass (mulig det må bli ekstern). 30 gb blir veldig fort lite hvis du har høy kvalitet på arbeidet ditt. Et bra lydkort bør du også ha i tillegg! Ellers ser den ganske grei ut den!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har 40 på allt , og jeg klarer meg igrunn bra.. + at jeg har masse warez og spill osv også i tillegg til alt av lyd .. og jeg har da bra kvalitet på det jeg tar opp ..

Så bare vent å se...

Rammen kan bli et problem om du skal kjøre Midi ting osv..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Skarter det med hddplass er det jo bare å kjøpe seg en vanlig hdd pluss en ekstern lagringskasse, koster ikke så mye. har en bærbar til 20k omtrent med 80GB harddisk.. men jeg har i tillegg en ekstern hdd på 200GB :)

Link to comment
Share on other sites

Produktbeskrivelse Acer TravelMate 2001XC - C 2.6 GHz - 14.1" TFT

Dimensjoner (BxDxH) 32.6 cm x 29 cm x 3.9 cm

Vekt 3.3 kg

Systemtype Notebook

Innebygde enheter Stereohøyttalere

Prosessor Intel Celeron 2.6 GHz

Cache-minne 128 kB - L2 Cache

RAM 256 MB (installert) / 2 GB (maks.) - DDR SDRAM - 333 MHz

Harddisk 1 x 30 GB

Optisk lagring CD-RW- / DVD-ROM-kombinasjon

Skjerm 14.1" TFT aktiv matrise - 24-bit (16,7 millioner farger)

Grafikk-kontroller ATI MOBILITY RADEON 9000

Lydutgang Lydkort

Telekommunikasjon Fax / modem - 56 kbps

Nettverkstilknytning Nettverksadapter - Ethernet, Fast Ethernet

Inn-enhet Tastatur, touchpad

Batteri Litiumion

Gjennomsnittlig driftstid 1.5 time®

Operativsystem Microsoft Windows XP Home Edition

Fabrikantgaranti 1 års garanti

Hm, ser ut som om dem har satt opp prisen til 7,3k

https://ssl.itbutikken.dk/vareinfo/vis_vare...sp?varenr=65624

Link to comment
Share on other sites

Jeg har søkt stipendlegatfond til laptop nå ..

må ha det , skal bruke det en del live med et nytt band-aktig greie jeg og 2 til har starta nå .. det blir kremfett ! :D

Søkt 10 000 så vi må nok chippe inn litt selv også :(

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Nei, da så. Har uansett hørt mye dritt om servicen til ITbutikken, så jeg tror jeg ikke tør å bestille derfra.

Integrum: Hvorfor laptop, spør du? Fordi min kamerat snart får en kjellerstue hvor vi skal ha alle instrumenter, men vi mangler noe å spille inn ting på. Jeg har en stasjonær, men den har jeg på rommet mitt (dog med defekt hardisk (sørens seagate)).

Og jeg har veldig lyst på en liten, lett, portabel pc hvor skjermen ikke plager øynene eller gir hodepine og jeg kan ha den på fanget. Elsker generelt laptoper og jeg har sinnsykt lyst på en.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.