Web Analytics
Jump to content

"The Death Magnetic Medley"


Microdomus
 Share

Recommended Posts

Vel...så var dritten ferdig! Kjente lysten til Ã¥ fullføre dette ebba gradvis av de siste mÃ¥nedene, men tok meg selv i nakken og fekk det gjort! :lol:

Siden klippet jeg postet sist har det hele blitt grundigere mixet, som bla fiksa bassen med AmpegSVX(soft-synth), som verdt å nevne har vært intet mindre enn en "life-saver" når det gjelder min bass tone(er).

Uansett...utstyr brukt:

- Intel Core Quad CPU,Q9550,284 GHz,3,00 GB RAM,Windows XP Pro SP3

- Echo Audiofire 12 Interface(lydkort)

- Cakewalk SONAR 7PE

- Superior Drummer 2.0

- Steinberg Wavelab

- Black Limba KL

- Roland VG-88

- Musicman Bongo 5H

- AmpegSVX

- Forskjellige kompressors,equlizers,effects,bla,bla,bla...

M-DMinfoversion.jpg

Klikk for "Death Magnetic Medley"!

...og for dere som ikke gidder å høre gjennom 10 minutter med mas, sjekk gjerne ut en av disse:

Klikk for "That Was Just Your Life"!

Klikk for "The Day That Never Comes"!

Klikk for "All Nightmare Long"!

Så nå begynner(endelig!) moroa...Opeth og Dream Theater next! :)

Edited by Microdomus
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.