Web Analytics
Jump to content

Syndromet (02.05.09)


syndromet
 Share

Recommended Posts

Okay...

Tenkte jeg skulle vise frem riggen min. Har ikke noe ordentlige bilder av alt satt opp, men jeg skal gjøre mitt beste for Ã¥ forklare lydbanen...

Gitarene:

gitarene.jpg

Verdens værste gitar, men den har hjemmelaget sustainer.... Ble også ganske god når man fikk satt den opp skikkelig.

Epiphone les paul. Min første gitar. Kunne trengt en refretting.

Gibson Les Paul Custom. Barndomsdrømmen min. Verdens deiligste gitar.

Verdens beste gitar! En Hondo fra 80-tallet. Skallopert fra 7 bånd og ned reshapet hals, over 130 pickup konfigurasjoner og innebygd piezo med preamp.

Syndromet fuckocaster. Gfs pickupper. Mishandlet med sandpapir og syre for å se litt sliten ut....

n829300092_4744349_4197.jpg

En kinesisk V. Dårlig kvalitet på hardware, men god å spille på, og fet lyd. Stemt i drop A.

n829300092_1098462_7423.jpg

Walden kassegitar. Helt grei gitar. Kunne hatt litt lavere strenger.

Ampene:

front-1.jpg

AX84 High Octane. Denne sitter nå i en kasse med en elendig tolex-jobb.... Fot tiden utstyrt med 2 x 6n2p og 1 x 6n4n russiske NOS- rør.

DSC00108.jpg

Hjemmelaget ultrasteril power-amp. Brukes på clean og piezo. 2 x 30 watt.

nelson1.jpg

Herlig 1/2 watts amp! Skikkelig Marshall-vreng, og overraskende høyt volum.

Noen effekter, både diy og annet:

pedaler.jpg

DSC00111.jpg

Prototypen av prototypen av Fiction Facts SA FX-1.

face.jpg

Prototypen på Fiction Fact Simen Angelo FX-1. Rør boost/lett vreng med knall lyd.

evil1.jpg

Dobbel boost pedal bygd for Kenny i 21st Century Rox.

filtered2.jpg

Prototype på Rick Hagans weapon of bass destruction. Brukes av Lars Archer.

Og slik kobler jeg alt sammen:

Rig.jpg

Fortsatt en del pedaler, samt en nylongitar og en bass som har sneket seg vekk fra fotograferingen....

Edited by syndromet
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.