Web Analytics
Jump to content

[Klipp] Scifi/progmetal: Birth MKII


HvitRavn

Recommended Posts

En rework av en gammel slager med flere nye ideer og temaer: http://printf.no/sekrit/Birth%20MKII.mp3 (høyreklikk -> lagre som)

Sologitarene i siste halvdel er crap, bare umodne ideer og timingen er helt på syre.

Rytmegitaren er en Jackson KE3 med GFS Power Rails i bro, og sologitaren er i hovedsak en Yamaha RGX 621D med GFS Power Rails i hals.

Hva synes dere?

Link to comment
Share on other sites

Dette var bra! Jeg sitter og får fine vibes fra introdelen som gir en følelse av en soloppstand og tilhørende effekter av sci-fi. Du har klassiske og gode instrumenter, hovedsakelig piano og synth som går bra sammen. Pianodelen fra 2:46 og utover hadde jeg gitt et snev av variert velocity og rytmegitarene fra 0:25 til 1:10 vil jeg også ha brakt litt lengere frem.

Leaden er snacks å høre på, men som du nevner rundt 2:30 blir det litt konkurranse mot synthen, fordi de havner på et likt frekvensområde og eller tone. Liker at du bytter på takten i slutten. Den er ikke så omfattende, og går gjerne et par ganger ekstra så lytteren kan prøve å henge med.

Her ser jeg for meg et knallbra punkt å legge til fortsettelser, men det kommer an på hva du selv har i tankene!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.