Web Analytics
Jump to content

En liten, chilla sak


perfect.element
 Share

Recommended Posts

Tok opp denne lille greia for et par dager siden. Skrudde egentlig bare på et vilkårlig backing track og jamma litt over det et par ganger, før jeg tok opp improvisasjonen. Syns den refreng-saken ble til en viss grad melodisk, så jeg spilte inn en liten andre-stemme over. Og ingen shredding :twisted:

mvh,

øystein :wink:

http://oddstee.tihlde.org/brekovski/chill-...l-out-brekk.mp3

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 32
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ganske chill den der ja. :-)

Men kanskje litt kjedelig i lengden, og jeg innbiller meg at du på enkelte partier er slightly out of tune...mendet er mulig det er bare jeg som surrer..hehe

Men men..fin fin sang det der!

Link to comment
Share on other sites

Har nå hørt denne snutten en titalls ganger... Fant en tråd på et annet forum som jeg måtte lese...

Langt fra kjedelig! Behagelig og fint... Liker veldig godt de gangene du spiller ut. Herlig! Flott! :D Jeg liker det, i alle fall...

Link to comment
Share on other sites

Som intergum sier så er det endel sure toner her. Du har også en lei tendens til å intonere litt feil når du bender tonene dine. Dessuten passer ikke ekko'et inn når du spiller litt fort for da krasjer de litt vel mye med tonene dine. Men passer fint når du spiller sakte

Men det er også mye fin spilling her altså :)

Link to comment
Share on other sites

En del surt..

Det er bendene som ikke holder helt .. En ting til er at du har en litt dårlig planlagt delay time..

Men du har da en del fine partier osv..noen fine melodier ute å går her asså! men det blir som det ofte gjør , litt mye solo , litt lite sang :P hehe ..

Men det var kult nok detta her asså! Kan du sende meg backingen? sånne er litt morro å spille på...

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Har dere ikke i hele tatt sansen for 3/4 bendinger? Dere har lekt for mye med MIDI og keyboard. Synes ikke noe der var stygtsurt, jeg oppfattet det som overlagt og stemningsskapende... Mulig jeg er uortodoks i så måte, men jaggu sa ikke brura det samme.

Link to comment
Share on other sites

takk for alle svar :)

de halv-høye intervallene var egentlig ment bevisst, men jeg hører at noen steder kan det låte surt, dette er beklagelig, jeg tror også gitaren min hadde glidd litt mens jeg var og hentet cola, derfor ble det litt surt når jeg tok opp... er sikkert noen feil og grums der inne, men jeg valgte å ta det meste i ett take, så jeg skulle få et realistisk impro-preg over det, i stedet for kunstig og overlagt perfekt studio-stilistisk opptak :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Synes ikke noe der var stygtsurt' date=' jeg oppfattet det som overlagt og stemningsskapende... [/quote']

Kanskje det bare er deg som har dårlig øre :P hahahah

Neida..

DETTE VAR MENT SOM EN SPØK : IKKE KLIKK!

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Når jeg jeg lasta opp låta så hadde jeg forventninger, dette var utrolig kjedelig hvis jeg skal sammenligne med med blues inproven...

Også må jeg bare spørre om noe, gidder du ikke å legge ut backingtrackene fordi du ikke har lyst til at folk skal forbedre på gitar, eller at noen andre skal gjøre det bedre en deg??? De er jo lagt ut på nett inn 10 min.... bare lurer!

Link to comment
Share on other sites

Også må jeg bare spørre om noe' date=' gidder du ikke å legge ut backingtrackene fordi du ikke har lyst til at folk skal forbedre på gitar, eller at noen andre skal gjøre det bedre en deg??? De er jo lagt ut på nett inn 10 min.... bare lurer![/quote']

Hva er det med deg for tida da?

Herregud mann , stort skjerp ..

Ikke no stress å legge ut ,..

Demo compo greia er lite deltagelse på pga mye å gjøre generelt på skoler osv .. Jeg hadde ikke tid selv .. har ikke heller.. så vi får ta et sterkere forsøk om ikke så veldig lenge..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.