Web Analytics
Jump to content

Noen som har testet dette oppsettet?


bantex28
 Share

Recommended Posts

Humbucker from hell er kul i neck, veldig "singlecoilsk"

Hør på neckpickup soloer av Petrucci rundt Images and words, der har du mye av signaturen

til den pickupen som er et veldig tydelig plekterattack.

PAF PRO ble brukt både av Satriani og Vai på 80tallet, det sier vel litt!

Den låter bra og er ikke over-hot.

Vai har vel aldri hatt så tøff gitarlyd senere som han hadde med Alcatrazz og Lee Roth da han brukte den

i strattene sine.

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd HFH i en superstrat, hos ibanezer....

Å den låt fantastisk...

Jeg var veldig skeptisk da jeg hørte navnet, da tenkte jeg at det var en blytung bloddryppende djeveldyrkende ond humbucker....

Men den låt veldig snilt... men for all del, ikke antiquity snilt, men deilig til blues og classic rock.... funker sikkert som fjell til metal også :-)

Men etter mitt øre, så anbefalt til litt skitten blues og hard rock!

Link to comment
Share on other sites

Fra petrucciforum.com

He had his custom Ibanez guitars at that point. It was the first album he did as an endorser of Ibanez actually. Although he was a big supporter of the Air Norton (neck) and Steve's Special (bridge) pickups by DiMarzio, he actually wasn't using those particular models yet in his guitar. From what I've gather he was using a ToneZone pickup (bridge) which is not as "scooped" as the Steve's Special. I prefer the Steve's Special though. I actually just took the Tone Zone I had in my Ibanez Rg3120 out and replaced it with a Steve's Special. I definately like the Steve's Special more. It's clarity is great. As far as John goes though, he apparently used the Humbucker from Hell in the neck position of his guitar(s). DiMarzio markets that as a humbucking pickup which sounds and reacts like a single coil.

Edited by rocktrond
Link to comment
Share on other sites

Leste akkurat på det selv nÃ¥:P Hadde vert artig Ã¥ testet litt forskjellige miccer egentlig.

Har litt lyst til å teste Tone Zone i Bridge og PAF Pro/HFH i neck.

Noen her som har testet de?? hvordan er de i forhald til Air Norton/D-Sonic??

Link to comment
Share on other sites

Petrucci har vel ikke brukt HFH??

Joda, har tilogmed et intervju i GP der han sier han satte den inn i alle JPM`ene sine fordi

de var perfekte å spille fort med uten at lyden ble til mush!

Humbucker from hell er forøvrig det mest missvisende navnet ever :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.