Web Analytics
Jump to content

Nyinnflyttet til Bergen (NESTTUN)


Pål V
 Share

Recommended Posts

Heisann.

Leter etter noen å jamme med, være kreativ med og kanskje ta noen spillinger med hvis det er kvalitet nok pÃ¥ det vi lager.

Hvem er jeg:

Pål Venås

31 år.

Opprinnelig og først og fremst gitarist, men spiller gjerne bass og trommer (solgte trommesettet før jeg flyttet..!!!! :-(....).

Spiller: Rock, tung rock , metall, funky blues, småhint av jazz og gjerne progressiv musikk.

Lytter til: Dream Theater, Steve Vai, TOTO, Avantasia, Masterplan, Helloween, Dream Police, Symphony X, Marco Sfogli, CURTIS BAY http://www.myspace.com/curtisbay (fra Bergen) ;) , David Gilmour, Queen......

Merkelig nok så blir ikke musikken jeg lager så tung som min musikksmak kan gi inntrykk av...

Er opptatt av stemning, men det skal være tøft og rått når musikken krever det!

Jeg har jobbet som musikklærer ved barne-, ungdom- og kulturskoler for noen år siden..

Jeg er ikke noe vokalist og vil først og fremst gjerne komme i kontakt med en verbal og kreativ person av denne rasen innen musikere... Det har INGENTING å si om du spiller et instrument også B)

Jeg har heller ikke spilt i noen band på mange år (3-4 år), så jeg er nok en smule rusten..

send meg en mail hvis du mener dette kan bli gøy!

paalvenaas@gmail.com

:)

Edited by Pål V
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.