Web Analytics
Jump to content

Gitar kameratene3


zumsteelguitar
 Share

Recommended Posts

Eg vil på det sterkaste anbefale Ã¥ høyre konserten med Gitarkameratane 3.

Som dokke sikkert merka dokke av artistane, so er det tre vidt forskjellige gitarist typar

som har starta på en ny turnè.

Ronnie har spelt inn plate 2 gonga før i lag med Terje, men no har dei altså fått med seg

Mads eriksen på dette nye konseptet.

Når det gjelder Mads Eriksen so er det berre en ting å seie, Orgasmisk, fantastisk lyd, full kontroll , perfeksjonist.

Når eg no sriv dette så betyr ikkje det at dei 2 andre ikkje skal få god omtale. Dei gjorde en strålande jobb, og er verdt

både å sjå og høyre.

Til slutt vil eg berre seie at eg husker det var ett innlegg på forumet tidlegare som ordlyden var........ Telecaster egna seg ikkje til metal.

Gå og høyr på konserten når madsen drar i gong på sin Eugene Telecaster. :blink:

Kurt.

post-5168-1236418394_thumb.jpg

Edited by zumsteelguitar
Link to comment
Share on other sites

Var på konsert med disse sjølv i Stavanger Konserthus, og det var rett og slett ikkje bra. Lyden var dårleg, høyrte ikkje keyboardet og får min del så blei det for mykje noter i sekundet. Følte det einaste som drog opp konserten var Rypdal og trommisen. Har aldri likt Tekrø, men sidan Rypdal spilte, så tenkte eg det kunne bli spennende, viste heller ikkje kven Mads Eriksen var, men fekk eit veldig dårleg førsteinntrykk av han. Hadde forresten ikkje forventa meg den type musikk, trodde det skulle bli litt mindre shredding. Følte også dei ødla Rockin' in the Free World av Neil Young sånn passe bra, spesielt når dei begynte å spille solo.. det paste rett og slett ikkje inn.

Men når først og fremst alt skal fram, så må eg nemne at eg aldri har likt "hundre noter i sekunder"-spilling, så det kan også ver det som øydla ein del for meg. Var forresten bare Rypdal som var trekkplaster for meg på den konserten.

Men dette var ikkje heilt min type musikk.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.