Web Analytics
Jump to content

Musiker med desperat behov for band


Duckling

Recommended Posts

Hei. Er en 21 år gammel kar, for tiden bosatt i Melsomvik utenfor Tønsberg.

Begynner nå å få et desperat behov for et band å spille sammen med, da jeg ikke klarer å få tid til musikken på egen hånd. Er relativt habil både på gitar (fortrinnsvis rytme), bass og trommer, men de to sistnevnte er å foretrekke og der kompetansen er høyest. Har ikke eget trommesett pr dags dato dessverre, så det er isåfall om noen har stående i øvingslokale. Synes også det er gøy å kore litt. Stemmen er vel ikke skapt for lead-vokal helt ennå, men jeg kommer meg :)

Av musikksjangre er vel rock/pop og avarter av dette det som er å foretrekke, men aksepterer alt så lenge det ikke er altfor bråkete. Dersom vokalisten mesteparten av tiden growler er det vel heller ingen grunn til å ta kontakt sånn egentlig.

Band i Vestfold hadde jo såklart vært å foretrekke, men kan også klare å kjøre til Drammensområdet dersom det er seriøst nok. Jeg er heller ikke avhengig av at det er et band som har drømmer om verdensherredømme (ennå). Kan godt spille opp til dans med gamle coverlåter også, bare jeg får relativt organisert øving, men om det er et band som tenker å ta over verden så kan jeg jo selvfølgelig være med på det også dersom jeg trives i bandet og alt funker :)

Så, kanskje er dette et skudd i mørket, men hadde jo vært kult om det funka. Har du, eller noen du kjenner, et band som kan ha behov for en glad og engasjert musiker til å spille et av ovennevnte instrumenter så send meg gjerne en PM, eller en mail til kim.t.aks[snabelkrøll]gmail dått com.

-Kim

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.