Web Analytics
Jump to content

Jeg har hatt GAS lenge, men nå ble det nettop noe mer


orsvend
 Share

Recommended Posts

Denne er på vei til meg nÃ¥! =D

DT155_small.JPG

Gleder meg helt sykt. Betalte 600$ for den, noe jeg syntes var helt greit med tanke på at det er det billigste jeg har sett. (annet enn 575$ til kun USA)

Nå får jeg vel selge jazzmasteren min så jeg kan betale meg selv tilbake ;D

Edited by orsvend
Link to comment
Share on other sites

Gratulerer! Ibanez i fra denne tiden er veldig bra. Min ST-50 i fra 79 blir bare bedre og bedre. Fullt på høyde med den gamle LTD'en din (som er jævlig bra). Den har enda bedre picups (synes jeg) V2 high outputs.

Kult! Ja liker ikke EMG'ene så mye lenger. Ikke helt "min greie". Hørt på lydklipp av pickupene til denne og det høres veldig bra ut. Blir spennende å høre åssen de låter under mine fingre og min amp ;D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.