Web Analytics
Jump to content

Harddisk til opptak!


Atomic
 Share

Recommended Posts

Nei, søren, sa jeg latency? Uff da, jeg mente... øhm, jeg vet ikke helt hva jeg mente, men ja, hm... hva var det nå jeg tente på?

Uansett da, tror dere den funker like bra som om jeg skulle brukt innebygde harddisken på macbooken? Den harddisken jeg har fra før med USB funker definitivt ikke like bra, men kansje denne med firewire gjlør det?

Link to comment
Share on other sites

Nå vet jeg ikke hva som står i din Macbook fra før, men som regel har 3,5" disker vært raskere enn de i bærbare. Nå om tiden ser dette ut til å forandre seg, med raske SSD og ikke minst velociraptor og annet snacks. Du kommer ikke til å få problemer med å spille inn på en slik ekstern disk i det minste, det er kanskje greit å få oppklart. Ren ytelsesmessig er disse helt kurante, for det er ingen OS-disk du skal ha.

Om du bruker USB eller FW kan du jo i grunn se an selv? FW har teoretisk større båndbredde, men om du har foretatt opptak med USB uten problemer, ser jeg ingen grunn til å tviholde på FW. Det er jo kjekt at du har flere muligheter da!

Link to comment
Share on other sites

Det som er viktig er rpm-hastigheten på disken + hvor stor cache den har. Dersom du skal drive med mange spor samtidig, så burde du ha 7200 RPM og 8 MB Cache. Dersom det er en USB-disk så er det viktig at både disken og maskinen støtter USB 2.0. Firewire er et litt mer safe valg, men koster litt mer...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.