Web Analytics
Jump to content

Harddisk til opptak!


Atomic
 Share

Recommended Posts

Nei, søren, sa jeg latency? Uff da, jeg mente... øhm, jeg vet ikke helt hva jeg mente, men ja, hm... hva var det nå jeg tente på?

Uansett da, tror dere den funker like bra som om jeg skulle brukt innebygde harddisken på macbooken? Den harddisken jeg har fra før med USB funker definitivt ikke like bra, men kansje denne med firewire gjlør det?

Link to comment
Share on other sites

Nå vet jeg ikke hva som står i din Macbook fra før, men som regel har 3,5" disker vært raskere enn de i bærbare. Nå om tiden ser dette ut til å forandre seg, med raske SSD og ikke minst velociraptor og annet snacks. Du kommer ikke til å få problemer med å spille inn på en slik ekstern disk i det minste, det er kanskje greit å få oppklart. Ren ytelsesmessig er disse helt kurante, for det er ingen OS-disk du skal ha.

Om du bruker USB eller FW kan du jo i grunn se an selv? FW har teoretisk større båndbredde, men om du har foretatt opptak med USB uten problemer, ser jeg ingen grunn til å tviholde på FW. Det er jo kjekt at du har flere muligheter da!

Link to comment
Share on other sites

Det som er viktig er rpm-hastigheten på disken + hvor stor cache den har. Dersom du skal drive med mange spor samtidig, så burde du ha 7200 RPM og 8 MB Cache. Dersom det er en USB-disk så er det viktig at både disken og maskinen støtter USB 2.0. Firewire er et litt mer safe valg, men koster litt mer...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.