Web Analytics
Jump to content

Floyd Rose spørsmål.


Deadnight
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen,

Nettopp kjøpt meg en ESP Horizon FR BK.. Best gitaren jeg har spilt på så langt og det er den andre gitaren jeg har med vibb system. Denne gangen heldigvis orginal floyd rose fordi edge pro'en jeg hadde på ibanezen var virkelig dårlige saker. Så det jeg egentlig lurer på er egentlig om det er noe som kan skje mens du stiller din inn som kan gi permanente skader. For jeg måtte gjøre justeringer på bridgen siden den spratt lenger opp med nye strenger på. Siden jeg fant ut etterpå at jeg ikke strammet skruene helt likt så er den LITT høyere på den ene siden enn den andre. Gjør dette noe i det hele tatt?

Link to comment
Share on other sites

Hmm...

Har du bare senket Floyd Rosen med festeskruene eller har du strammet fjærene bak?

Et triks, om du setter på grovere strenger og Floyd Rosen løfter seg for mye, er å stemm opp gitaren og så strammer du fjærene bak slik at Floyd Rosen senker seg til ca. midt mellom der den var før du strammet fjærene og det punktet at den er plan med gitarkroppen. Så stemmer du gitaren igjen og da skal Floyd Rosen være ca. riktig justert, må kansje finjustere litt.

Ellers så er det vanlig intonering som gjelder og det kan lønne seg å smøre litt der Floyd Rosen står mot festeskruene i kroppen(big bends nut sauce har jeg god erfaring med, da holder den stemmingen mye bedre).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Bruker du en sånn fret bibb tang på enden av båndet for å klippe av tangen eller har du egen patent? Det ser så bra ut dette, flott treverk🙂
  • ok. lykke til videre med prosjektet.
  • Tusen takk! Gripbrettet er slipt til 9,5 " radius... eller det var ihvertfall meningen.  Bruker en sånn slipekloss med radius, har bare 9.5 . Merker at det alltid blir slipt mest på midten, og slig at det blir buet, og prøver å rette dette ved å slipe mer på endene.  Hadde vært mye bedre med en lang klosse. ser vel flatt ut på bildet bare. Binding er surnet bjørk, som jeg også brukte på den forrige halsen. Har hørt om stabilisert tre, men aldri prøvd det nei. 
  • flott arbeid. gripebrettet ser nesten helt flatt ut for meg. er det bare bildene, eller er det flatt? helt enig. lønn er nydelig som binding. tipper bjørk også hadde vært flott. så forresten på en knivside her om dagen at det finnes noe som heter "stabilisert tre". skal visstnok være treverk som er mettet med en slags epoxysubstans. vet dere om slikt blir brukt på fingerbrett?
  • Deilig når det nærmer seg med slipingen. Tidskonsum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.