Web Analytics
Jump to content

Floyd Rose spørsmål.


Deadnight
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen,

Nettopp kjøpt meg en ESP Horizon FR BK.. Best gitaren jeg har spilt på så langt og det er den andre gitaren jeg har med vibb system. Denne gangen heldigvis orginal floyd rose fordi edge pro'en jeg hadde på ibanezen var virkelig dårlige saker. Så det jeg egentlig lurer på er egentlig om det er noe som kan skje mens du stiller din inn som kan gi permanente skader. For jeg måtte gjøre justeringer på bridgen siden den spratt lenger opp med nye strenger på. Siden jeg fant ut etterpå at jeg ikke strammet skruene helt likt så er den LITT høyere på den ene siden enn den andre. Gjør dette noe i det hele tatt?

Link to comment
Share on other sites

Hmm...

Har du bare senket Floyd Rosen med festeskruene eller har du strammet fjærene bak?

Et triks, om du setter på grovere strenger og Floyd Rosen løfter seg for mye, er å stemm opp gitaren og så strammer du fjærene bak slik at Floyd Rosen senker seg til ca. midt mellom der den var før du strammet fjærene og det punktet at den er plan med gitarkroppen. Så stemmer du gitaren igjen og da skal Floyd Rosen være ca. riktig justert, må kansje finjustere litt.

Ellers så er det vanlig intonering som gjelder og det kan lønne seg å smøre litt der Floyd Rosen står mot festeskruene i kroppen(big bends nut sauce har jeg god erfaring med, da holder den stemmingen mye bedre).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.