Web Analytics
Jump to content

Line 6 M13


Ataxia
 Share

Recommended Posts

Har hatt denne fantastiske boksen i noen måneder nå og er etter blitt godt kjent med den.

Jeg har inntrykk av at en del av dere er litt nyskjerrige på denne.

Jeg vurdere å spille inn noen klipp/videoer med denne, for å demonstrere hva den kan gjøre og hvordan den låter.

Problemet er at den har så ufattelig mange muligheter, at det er håpløst å gå gjennom alle.

Så da spør jeg dere:

Er det noe dere vil ha demonstrert? En spesiel type vreng? effekter? forskjellige kombinasjoner? looping?

Skrik ut!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har akkurat bestilt en fra thomann og venter den i slutten av uka. Håper den er like bra som jeg tror den er. Kunne godt tenkt meg å få demonstrert litt om 4 kabel metoden og andre oppkoblingsmuligheter. Jeg kommer nok personlig ikke til å bruke vrengen i den, men noen effekter er det jo uansett kjekt å ha foran ampen.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har akkurat bestilt en fra thomann og venter den i slutten av uka. Håper den er like bra som jeg tror den er. Kunne godt tenkt meg å få demonstrert litt om 4 kabel metoden og andre oppkoblingsmuligheter. Jeg kommer nok personlig ikke til å bruke vrengen i den, men noen effekter er det jo uansett kjekt å ha foran ampen.

4 kabel metoden har jeg aldri prøvd, da jeg ikke bruker vreng fra amp.

Men kan sikkert få til å demonstrere det.

Men det spørs jo om jeg får gjort det før du får din egen.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Jeg kan skrive under på at vrengen i m13 ikke på noen måte står mye tilbake for noen vrengpedaler jeg har prøvd. Helt genialt brett dette her, henter på en måte det beste fra multieffektbrett ( du slipper masse kabler, strømforsyninger, oppkobling osv.) og enkeltpedaler ( enkelt å skru og lagre, slipper å lage presets) og slår det sammen.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.