Web Analytics
Jump to content

Problemer med TonePort


ofulm
 Share

Recommended Posts

Hei! Jeg har en TonePort GX jeg har et lite problem med (det oppstod hvertfall etter jeg kjøpte den). Jeg kjører lyden fra PCen gjennom TonePorten, slik at all lyden kommer gjennom den. Dette funker helt fint i ca. en halvtime etter PCen er slått på, men etter dette kommer det bare en grusom skurrelyd hver gang jeg setter på lyd som ikke kommer fra Gear Box (programmet som fulgte med lydkortet). Det rare er at etter en stund (ca. 1 time), fungerer alt som det skal igjen. Vet noen hva jeg kan gjøre med dette?

Link to comment
Share on other sites

Du forteller ikke hvilket OS du bruker.. Når du sier at du bruker Toneport som lydkort ellers, så forutsetter jeg at den har støtte for WDM.. Hva slags sample rate kjører du Toneporten på? I XP er det problematisk hvis du har flere enn ett lydkort i PC'en. Da må du på kontrollpanel > Lyd for å sette Toneporten som standard til av- og innspilling. I enkelte spillere, f.eks winamp, foobar og andre må du sette riktig lydkort som output.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Ok. Det viser seg at den bare føkker seg hver gang jeg åpner Guitar Pro. Den funker ca. et halvt minutt etter jeg har åpnet det, og igjen om jeg lukker Guitar Pro. Hva kan dette skyldes?

Link to comment
Share on other sites

Har du kanskje forskjellige instillinger for Guitar Pro og Toneport?

Bir av og til litt tull viss man skrur på Toneporten viss programmer som Windows Media Player, Guitar Pro ol er åpen.

Da vil de "gamle" programmene ha de gamle instillingene og virke via lydkortet på PCen, mens de programmene du åpner etter at Toneport er på blir spilt via Toneport.

Ikke helt sikker da..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.