Web Analytics
Jump to content

Høytalerkabler?


LTBR
 Share

Recommended Posts

Vi er to gitarister i bandet, begge har marshall 4x12 kabinett som kan deles opp i 2x 2x12 stereo. Tenkte å prøve å bruke kabinettene i stereo, altså koble forsterkeren min mot kabinettet mitt i 2x12 og så koble den opp mot kabinettet til den andre gitaristen som også er i stereo mode, og omvendt. Da får jeg både meg og gitarist nr to i mitt kabinett og han får meg og seg selv i sitt kabinett. Dette synes jeg er en bra plan, har mye dårlig erfaring med monitoring, og med denne måten er det iallefall ett problem mindre, håper jeg da:)

Men spørsmålet er: mulig jeg er helt lam i nøtta men jeg klarer ikke å finne noen som selger lange høytalerkabler på nett(serfor meg 10meter). Noen som kan sende meg en link? Vil det ha noe å si når høytalerkabelen blir opp mot 10m lang?

Link to comment
Share on other sites

Pass på Ã¥ koble riktig imperanse da.

Du får jo 2x8ohm i ampen din, som betyr at de skal kobles i hver sin 4ohms inngang på forsterkeren om jeg ikke tar feil..

Jo da, er klar over det :rolleyes: Antar det var impedanse du mente, hehe :lol:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.