Web Analytics
Jump to content

UK Subs + Goldcrush


TUFFTUFFTUFF
 Share

Recommended Posts

Japp, litt smygreklam då, men, men..

UK SUBS

GOLDCRUSH

POSTER-GOLDCRUSHSubs66.jpg

----------------------------------

WARHEAD

----------------------------------

Limo Life. Live 2008 ( Charlie, sångaren, fyller 65 år i år.)

----------------------------------

Klippt från Garageoslo.no:

U.K. Subs er et legendarisk engelsk punkband med pådriver og vokalist Charlie Harper, den opprinnelig sangeren fra den britiske R & B scena. Hvem har vel ikke vært på fest og hørt U.K. Subs låta "Down on the Farm" som Guns N' Roses spilte cover på albumet "The Spaghetti Incident?". For alle punk-frelste er en konsert med U.K Subs et blodrødt kryss i timeplanen!!!

Som en del av den orginale punk bevegelsen i England midt på sytti-tallet scoret U.K Subs en rekke hit singler i moderlandet. Vekselsvis sterke politiske tekster og full party lyrikk.

Frontmann og vokalist Charlie Harper (som tidligere frontet R&B Marauders) formet U.K Subs i 1976, etter en lidenskapelig oppdagelse av the Damned.

Orginalt ble bandet kalt the Subversives før springkniven ble tatt fram og gruppa ble til U.K Subs. Harper rekrutterte gitarist Nicky Garratt og bassist Steve Slack, med en rekke komme-og-gå trommiser. Til slutt ble Pete Davis innsatt som permanent medlem på batteriet.

Umiddelbart begynte den crazy gjengen å plotte ut en plan fra en frisørsalong ( veel kanskje ikke så rart med mohawkene på den tida)) i sør-London. Up and coming U.K Subs spilte inn en live-konsert i den berømte rockeklubben the Roxy (like før den ble nedlagt...sukk). Håpet var at dette skulle bli bandets album debut, men verden er som kjent ond, så rullene ble liggende i støvet i årevis før de ble utgitt som skive i 1980 under tittelen "Live Kicks".

Utgivelsen førte til en rekke opptredener på BBC Radio One i 1977 - 78. Etterhvert fikk U.K Subs platekontrakt med GEM record og den egentlige fullengder debuten "Another Kind of Blues" kom i 1979. En av de beste utgivelsen bandet og fansen har å se tilbake på!

Link to comment
Share on other sites

UK Subs var ett spor unna på playlisten min da jeg sÃ¥ denne posten. Kjempeband, men er vel foreløpig ikke et band jeg reiser for Ã¥ se.

Spooooky B) . Om du gillar musiken så kan jag VARMT rekommendera att se de. Otroligt charmig band.. och så kan de spela. Jag har hört att det är slutsålt i Bergen.

Edited by TUFFTUFFTUFF
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.