Gå til innhold
TUFFTUFFTUFF

UK Subs + Goldcrush

Anbefalte innlegg

Japp, litt smygreklam då, men, men..

UK SUBS

GOLDCRUSH

POSTER-GOLDCRUSHSubs66.jpg

----------------------------------

WARHEAD

----------------------------------

Limo Life. Live 2008 ( Charlie, sångaren, fyller 65 år i år.)

----------------------------------

Klippt från Garageoslo.no:

U.K. Subs er et legendarisk engelsk punkband med pådriver og vokalist Charlie Harper, den opprinnelig sangeren fra den britiske R & B scena. Hvem har vel ikke vært på fest og hørt U.K. Subs låta "Down on the Farm" som Guns N' Roses spilte cover på albumet "The Spaghetti Incident?". For alle punk-frelste er en konsert med U.K Subs et blodrødt kryss i timeplanen!!!

Som en del av den orginale punk bevegelsen i England midt på sytti-tallet scoret U.K Subs en rekke hit singler i moderlandet. Vekselsvis sterke politiske tekster og full party lyrikk.

Frontmann og vokalist Charlie Harper (som tidligere frontet R&B Marauders) formet U.K Subs i 1976, etter en lidenskapelig oppdagelse av the Damned.

Orginalt ble bandet kalt the Subversives før springkniven ble tatt fram og gruppa ble til U.K Subs. Harper rekrutterte gitarist Nicky Garratt og bassist Steve Slack, med en rekke komme-og-gå trommiser. Til slutt ble Pete Davis innsatt som permanent medlem på batteriet.

Umiddelbart begynte den crazy gjengen å plotte ut en plan fra en frisørsalong ( veel kanskje ikke så rart med mohawkene på den tida)) i sør-London. Up and coming U.K Subs spilte inn en live-konsert i den berømte rockeklubben the Roxy (like før den ble nedlagt...sukk). Håpet var at dette skulle bli bandets album debut, men verden er som kjent ond, så rullene ble liggende i støvet i årevis før de ble utgitt som skive i 1980 under tittelen "Live Kicks".

Utgivelsen førte til en rekke opptredener på BBC Radio One i 1977 - 78. Etterhvert fikk U.K Subs platekontrakt med GEM record og den egentlige fullengder debuten "Another Kind of Blues" kom i 1979. En av de beste utgivelsen bandet og fansen har å se tilbake på!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest

UK Subs var ett spor unna på playlisten min da jeg så denne posten. Kjempeband, men er vel foreløpig ikke et band jeg reiser for å se.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
UK Subs var ett spor unna på playlisten min da jeg sÃ¥ denne posten. Kjempeband, men er vel foreløpig ikke et band jeg reiser for Ã¥ se.

Spooooky B) . Om du gillar musiken så kan jag VARMT rekommendera att se de. Otroligt charmig band.. och så kan de spela. Jag har hört att det är slutsålt i Bergen.

Endret av TUFFTUFFTUFF

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.