Web Analytics
Jump to content

Hvem er din favoritt Beatle?


Ataxia
 Share

Recommended Posts

 • Replies 48
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Samme her. Sir Paul har i tillegg til at han har laget masse flotte sanger, vist seg som en meget dyktig bassist.

Selv om det ikke er min yndlingssjanger, har han laget masse fine basslinjer i låtene sine, som er slik at man kjenner dem igjen på egen hånd. De to tydeligste ekemplene er kanskje "Lady Madonna" og "Silly love songs".

Link to comment
Share on other sites

George er forsåvidt favoritten.. Ingen annen grunn enn at musikken appellerer mest -- melodiene, harmoniene, etc. Something in the Way She Moves, My Sweet Lord, Isn't It A Pity, Beware of Darkness, I Want to Tell You, Give Me Love, etc. Fantastisk musikk. :)

Edited by Torh
Link to comment
Share on other sites

Er det bare jeg som synes at denne tråden begynner å ligne sterkt på en telletråd, og derfor kanskje bør stenges? Man kan velge blant medlemmene, og nevne navn uten å begrunne i evigheter.

Det står faktisk noe om "hvorfor" i trådstarters innlegg. Jeg kan ikke se at det følges opp i noen særlig grad.

Link to comment
Share on other sites

John Lennon og Paul McCartney er et enormt par, ikke lett å velge. George er en kul gitarist innenfor sin stil, og Ringo har en kul stil. Vet ikke helt, liker dem egentlig som band, vil ikke velge ut noen av dem.

Må forøvrig si at jeg ELSKER "I Wanna Hold Your Hand"! Herlig sang ^_^

Link to comment
Share on other sites

John Lennon, rett og slett fordi eg liker mykje betre det han har gjort etter The Beatles enn resten av gjengen. Likte spesielt godt når han opptredde i Rock 'n' Roll Cirkus isaman med Eric Clapton, Mitch Mitchell og Keith Richards. Trur faktisk at The Dirty Mac kunne blitt noko tøft vist dei hadde prøvd å gjør noko meir ut av bandet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.