Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Iron Maiden


Kris Rex

Anbefalte innlegg

Gjest Thunder Fingers
Er det her jeg skal sette spørsmÃ¥lstegn ved at denne gamle traveren fÃ¥r prisen, og ikke et av de gode up-and-coming bandene?

Men klart, Maiden er for all del et godt liveband, så gratulerer, ja :)

Denne gamle "traveren" har aldri blitt annerkjent skikkelig av presse.. Det er de forsåvidt ikke nå heller, da dette var en pris basert på stemmer fra publikum. Maiden viste på denne turneen at de helt klart er et av de største livebandene som finnes der ute, så prisen var fortjent, og jeg ser ikke at noen "up and coming" band kan utfordre de der med det første, Og det er lite bra blant de "up and coming" bandene. Den dagen de legger like mye sjel og hjerte inn i det som Maiden, så er det en dag for musikken! Har dog en snikende følelse av at det er Bruce og 'Arry som står for at Maiden har fått denne prisen, deres engasjement og energi blandet med det scene opsettet som Iron Maiden kan kjøre, sørger for at de er øverst, og det er vel i grunn det samme som gjør at AC/DC også troner høyt der, Brian og Angus har mye det samme som Bruce og 'Arry har. U2 og Rolling Stones har jo og budsjettet og digre scener, men de har ikke samme slagkraften.

Priser skal ikke deles ut på det grunnlag om bandet er nytt eller gammelt, søt eller stygg, Metal eller danseband, De skal enkelt og greit deles ut for at det er de som er best, det er de som har lagt inn mest innsats, det er de som har mes talent(selv om det ikke er målbart). Alder og fartstid har ingenting å si.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.