Web Analytics
Jump to content

Iron Maiden


Kris Rex
 Share

Recommended Posts

Guest Thunder Fingers
Er det her jeg skal sette spørsmÃ¥lstegn ved at denne gamle traveren fÃ¥r prisen, og ikke et av de gode up-and-coming bandene?

Men klart, Maiden er for all del et godt liveband, så gratulerer, ja :)

Denne gamle "traveren" har aldri blitt annerkjent skikkelig av presse.. Det er de forsåvidt ikke nå heller, da dette var en pris basert på stemmer fra publikum. Maiden viste på denne turneen at de helt klart er et av de største livebandene som finnes der ute, så prisen var fortjent, og jeg ser ikke at noen "up and coming" band kan utfordre de der med det første, Og det er lite bra blant de "up and coming" bandene. Den dagen de legger like mye sjel og hjerte inn i det som Maiden, så er det en dag for musikken! Har dog en snikende følelse av at det er Bruce og 'Arry som står for at Maiden har fått denne prisen, deres engasjement og energi blandet med det scene opsettet som Iron Maiden kan kjøre, sørger for at de er øverst, og det er vel i grunn det samme som gjør at AC/DC også troner høyt der, Brian og Angus har mye det samme som Bruce og 'Arry har. U2 og Rolling Stones har jo og budsjettet og digre scener, men de har ikke samme slagkraften.

Priser skal ikke deles ut på det grunnlag om bandet er nytt eller gammelt, søt eller stygg, Metal eller danseband, De skal enkelt og greit deles ut for at det er de som er best, det er de som har lagt inn mest innsats, det er de som har mes talent(selv om det ikke er målbart). Alder og fartstid har ingenting å si.

Link to comment
Share on other sites

Har ingen peiling på Maidens historie ift pressen, men antar at du har rett, og da fortjener de selvfølgelig annerkjennelse etter alle disse årene.

Mye ny, bra musikk om dagen forøvrig, men skal ikke begynne å måle Maidens sceneshow opp mot deres; det er to forskjellige verdener.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.