Web Analytics
Jump to content

Hjelp til gitarvalg


Gittar-Satan
 Share

Recommended Posts

Da mener jeg det er bedre å kjøpe en superstrat. Er jo ikke noe vits med strat hvis bridgecoilen er vekk.

fordi?

dra til ei gittarsjappe og og prøv en haug med gitarer. jeg ville vurdert en gibson SG faded til den prisen, de ligger på ca 5-6 laken nå. evt. en epiphone eller mexico-strat.

Link to comment
Share on other sites

-Utseende

-Match mellom hånda di og hals (båndhøyde, dimensjonering, blank vs matt finish, rosewood vs maple osv....)

-Pris

-Alt annet (er du 10 år burde du kanskje ikke kjøpe en 6kg gitar om du skal stå og spille f.eks)

Med mindre du har noen spessielle preferanser for pickups, mekanikk etc kommer du langt med denne prioriteringen. El-gitarer er enkle instrumetner, du kan spille det meste med det meste. Om ikke alt med alt.

1. og 2. punkt er det viktigste og noe du selv må finne ut av, pris opp til en viss sum gir deg økende generell kvalitet (lakk, båndarbeide, mekanikk osv) men for 5000 er dette neppe noe å bekymre seg for. Særlig om du kjøper brukt.

Edited by Wikket
Link to comment
Share on other sites

Den eg linka til er jo forsåvidt en superstrat.. En superstrat er en stratocaster som er blitt modifisert til Ã¥ fungere bedre med andre spillestiler enn det den orginale stratocasteren var designa for.. :)

Stratocaster med HSS-oppsett ER pr. definisjon en Superstrat.

Link to comment
Share on other sites

Stratocaster med HSS-oppsett ER pr. definisjon en Superstrat.

Hva er egentlig en superstrat?

En vanlig strat med fast stol\tremolo, og HSS oppsett, er vel det som kalles en fat strat.

Mens en superstrat ser jeg for meg en strat med Floyd, og HSH oppsett.... eller HH...

I mine øyne er det liksom floyden som gjør det...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg bor i Arendal, og jeg planlegger å kjøpe en gitar jeg gjerne vil ha profesjonelt setup på kort tid etter jeg mottar den. Er villig til å reise et lite stykke, men leter helst etter noe nærme Arendal. Noen som har noen plasser de anbefaler?
  • Har ikke vært innom her på en god stund. Trodde hele greia var avviklet, men så er det jo ikke - foreløpig i hvertfall🤔
  • Den som ideelt passer, i følge nettbutikken er på RMS-effekt: 250W - Toppeffekt: 350W, så du har nok rett:) Ja det er et relativt lite anlegg, men jeg tror det holder i et kjellerlokale eller øvingsrom. Jeg øver mest med hodetelefoner så jeg trenger å høre det jeg holder på med, i rommet, og det går ikke her jeg bor.
  • Det blir for avansert for meg. Jeg trodde det bare var å plugge i en gitar og spille i vei. Visste ikke om den pickupen. De selger også uten så det var en slik jeg så for meg, men hvis man trenger ekstrautstyr så blir det noe annet. Jeg har en Gibson Les Paul og ønsker meg en svart Fender Stratocaster. Det er alt jeg trenger av El gitarer og jeg liker ikke tanken på å koble på ekstrautstyr. Jeg så også nettopp på manualen og tror jeg trenger å tenke litt på dette, men det blir neppe aktuelt. Utrolig flott sak likevel, i hvert fall når de tester den på Youtube. Jeg er en enkel sjel og vil ha det enkelt. Derfor har jeg mye nesten ubrukt utstyr, eller bare testet for å se at det funker når man får det hjem, som skal ut på Finn når jeg en eller gang får den rette spiriten. Boss BR 800 Muligens en nyinnkjøpt Yamaha MG10 XUF Yamaha PSR-S670 keyboard (veldig lite brukt) Taylor 327e V-Class (så godt som ny) En del pedaler (Kun testet) Muligens forsterkeren til PA anlegget jeg nevnte. (Ny, kun testet) Og en del mer jeg ikke kommer på i farta. Jeg er redd det ville blitt en Roland GR55 GK i tillegg som skulle ut på Finn.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.