Web Analytics
Jump to content

BERNIE RICO JR CUSTOM DIVA


Tordenskrald
 Share

Recommended Posts

www.ricojrguitars.com

Maple neck thru body

Ebony 24 fret fingerboard with abalone split diamond inlays

Emg81 in the bridge 60 in the neck

1 volume knob, 3way selector switch and a boost switch.

Original Floyd.

Groover Tuners

Mahogny Spalted cap with matching headstock

:wub:

PŠpapirene står det #1. med signaturen på headstock og custom kassa for gitaren.

Den skulle kalles Deva med e men ble i etter den første var lagd. Så den første og eneste er i Norge. og eies av meg.

Bernie Rico Jr er sønnen til avdøde BC Rich Sr. Sønnen lagde disse fex max cavalera osv artisters USA custom BC Rich'ene med faren på 80-90 tallet.

Han bringer videre formene på framtidas gitarer og vinner mange hjerter på det. Ingen CC maskiner osv som korea fabrikkerer for ESP\JacksonÌbanez etc. ALt er håndverk og øyemål. Man kan få en Vixen (Jackson King V aktig modell) for 1600 dollar der kroppene er fra Korea om man vil ha en Bernie Rico Gitar for billigere penger. Han har gått over dem for hånds så de er så å si custom. Selges på Ebay med gratis frakt. Betalte 1179kr i toll for min. Merka den med 520 dollar istendefor 4000 i verdi. Egentlig kosta den veilende 5250$. :P hehe

Edited by Tordenskrald
Link to comment
Share on other sites

Hehe, ja. En egen custom death Kelly skal eg få for 3300-3600$. Da var det lissom artbrush av dødskalle osv, med skrå frets 24 eller 27 frets. lakket over pickupene så dem ikke syntes osv. Omvend hue på den. Og time glass inlays som eg har sett på namn2008. Men så ble det denna Deva da, hehe. før eg fikk tilbudet.. Men om eg får solgt dem andre 2 gitarene mine, kramern og jackson, så blir det en death kelly. :-)

www.guitarasylum.com kan man se mye fete custom gitarer.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.