Web Analytics
Jump to content

Bokser eller brett?


Stian
 Share


Recommended Posts

 • Replies 33
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

kommer helt ann på bruken og behov!!!!!

MEN jeg synes selvfølgelig boutique bokser, mesa, fulltone osv samt den nye serien fra ibanez gode gamle ts 808 er tøff samt boss ds serie!!

Er man analog frik skjønner jeg det! Jeg er ikke tilhenger av kompliserte racksystemer med noise gate og annet tull! God amp, god gitar da er du langt på vei! Ulempen er at slikt koster!

Uansett, kast deg ut i fuzzbokshavet!

Link to comment
Share on other sites

ganske enig.. men det er stress med enkeltbokser da.. og dyrt..

Ja det er sinnsykt dyrt... Men skal teste litt bokser på Myrbråten og kjøpe boksene i London' date=' koster 3- 400 hundre spenn mindre...[/quote']

bestill fra usa d er billigere music123.com

Link to comment
Share on other sites

Har bestilt en god del stæsj store tunge gjenstander er dyrt men bokser og annet smått er billig å frakte.

Du betaler med kredittkort for varen og frakt!

Du får en regning fra UPS Norge på moms 24% av kjøpesummen.

eks: elektro harmonix big muff 46 dollar i oulet store på music123.com

d blir ca. 370 norske inkl frakt + moms 24% ca 450,- levert på døra di hjemme! D e billig og det er trygt så lenge du ikke gjør noe dumt! som fks dekning på kort osv. En boss sd1 distortion koster inkl allt ca: 360 kroner. D er sinnsykt billig. Har bestilt både gitarer og bokser fra music123 og er meget fornøyd. Du kan også følge pakken på nettet.

Det er fremtiden!!!

Link to comment
Share on other sites

eks: elektro harmonix big muff 46 dollar i oulet store på music123.com

d blir ca. 370 norske inkl frakt + moms 24% ca 450' date='- levert på døra di hjemme![/quote']

Woow..blir det virkelig så billig da? Har sikla etter en Big Muff utrolig lenge nå, og det der var jo en meget god pris.. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Dagens ble LTD EC1000T. Fikk renset halsen med leomon oil, justert litt og testet et GHS David Gilmour 50-10.5 sett jeg hadde liggende. Veldig crispy og fin lyd.   
  • det behøver ikke å bety at de ikke får solgt mye likevel. hvis du tenker over det; passer ikke den beskrivelsen (idiot) på skremmende mange folk? tipper qanon-bevegelsen har en del slike i sine rekker..... og bassister.... bruktbilselgere......påvirkere.....fanatikere av alle slag....folk som trives i dress.......personen som fant opp begrepet "supermåling" i forbindelse med meningsmålinger.....kommunikasjonskonsulenter......folk som gleder seg til neste the fast and the furious  - film .....prosjektledere for veiprosjekter i bergen.....folk som ikke kjører motorsykkel.... og mange, mange flere. faktisk tar jeg meg selv i å tenke "er JEG en idiot?" en gang i blant. svaret der er riktignok alltid nei, men jeg slutter aldri å spørre likevel. viktig å ta en selvevaluering en gang i blant. regner med de fleste innser at det meste av dette jeg har skrevet bare er tull, designet for å skape litt latter (forhåpentligvis). men det første poenget står likevel: det finnes overraskende mange som går på slike ting som Audun sikter til. en del fabrikanter av ubrukelige produkter skor seg på slike folk. det eneste man kan gjøre i møte med slikt, er å prøve å sørge for at man selv, og folk man bryr seg om, ikke går i fellen. å prøve å skåne en stor gruppe mennesker for slikt, er ikke enkelt. jakten på gode tilbud sørger for det, og er sterkere enn mange tror.
  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.