Web Analytics
Jump to content

Hip/Hop!


Atomic
 Share

Recommended Posts

Så, hva synes folka her om hip/hop? Gjerne jazzy hip/hop som f. eks. Guru, Sound Providers, Ronny Jordan og Roy Hargrove & the RH factor?

Også kan folk gjerne komme med tips til artister innen jazzy hip/hop sjangeren! Gjerne funky også...

Edited by Atomic
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 47
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

A Tribe Called Quest er jo jazzy som bare det. De var mitt innpass i hip-hopen. Ellers så er jeg glad i Nas, Wu-Tang Clan, GZA, Mobb Deep, Common, Gang Starr++

Link to comment
Share on other sites

Er ikkje masse jazz her, men 2001 albumet til dr dre er bare herligt!

Edit: Likte denne tråden.. :) Finner faktisk en del inspirasjon i masse hip hop (som bassist).. Spinner forresten en del eldre snoop dogg pÃ¥ vinyl, doggystyle for eksempel.. :)

Edited by p_bassmann
Link to comment
Share on other sites

 • 5 months later...

Synes denne fortjener en bump.

Når det gjelder nordisk hiphop, er jo Far och Son kult.

Likte også Tungtvann da de holdt på, og Joddski (soloprosjektet til Jørg1) virker lovende.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • Jeg oppbevarer mine heltregitarer (archtop og kasse) nesten uten unntak i gitarkassene. Rommet jeg oppbevarer gitarene i har «bedre» (for gitarer om ikke annet) luft enn resten av huset, men jeg har et hygrometer for å følge med på fuktighet og temperatur. Så langt har det stort sett vært innafor i rommet (35-60% fuktighet). I enkelte perioder om vinteren har jeg satt inn en bolle med vann for å tilføre fuktighet. Det funker, men jeg skal vurdere å anskaffe en liten luftfukter.
  • Brum brum. Neida, skaff deg et hygrometer (hundrelapp eller to), så følger du med utover vinteren. Ingen grunn til å fukte lufta så lenge du har inneklima innafor "normalen". Men absolutt lurt å ha forholdsregler: Jeg har en heltre granlokk Ayers stålstrenger som ikke greide seg gjennom den tørreste og kaldeste vinteren i trøndelag på lenge (10-12 år siden?) uten betydelige sprekker i lokket. Den hang på veggen i stua, og jeg hadde ikke begrep om luftfuktighet da. Den låter og spiller nydelig, så det er foreløpig kun kosmetisk, men så kosta den bare omkring 5000,-, så ikke noe stort tap. Ellers, hvorere du borhena? Innland/kyst/fjell? Har litt å si.
  • Takker!  Hvor mye legger dere i luftfuktighet og slikt for kassegitarer? Fikk med en pakke d'addario humipak, men tenkte det er lurest å vente til vinteren med å poppe den? Gitaren kommer til å ligge i kassen når den ikke er i bruk. Er første heltre kassegitar jeg eier, so bear with me
  • Takk, ingen ``blemmer`` så langt. Kroppen er av et treslag kalt silkwood, lett i vekt og lett å arbeide med, fresen  kutter som i smør. Kjøpte det av Roy Bang i RB Guitars . Teak i halsen derimot, chipper lett og her må man være forsiktig, forrige gang slo det ut en feit flis på hjørnet av headstock, da jeg kom for brått inn mot fresestålet. trodde det var kjørt der ,men den lot seg fint lime på plass, og umulig å se nå. Men jeg synes det passer bra i hals. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.