Web Analytics
Jump to content

Sporing av pakke


thimzity
 Share

Recommended Posts

Kjøpte en gitar fra USA, over Ebay, gitaren ble sendt 4 februar, og "shipping status" sier at pakken har forlatt sendingslandet. Slik har den nå stått i 7 dager, uten noe oppdatering når jeg søker etter å spore pakken. Altså den står fremdeles på sist oppdatering 6 februar at pakken har forlatt USA.

Hva kan dette bety? er det normalt at det tar så lang tid?.

Mvh. Thim

Link to comment
Share on other sites

Ja, det er helt normalt. Regner med at pakken ble sendt med USPS? Det skjer ikke noen oppdateringer før den kommer til norge, isåfall.

Du kan forresten spore pakken innenlands med sporingssystemet på posten.no også.

Jepp den ble sendt med USPS.

Har brukt posten.no, men det jeg syns var litt merkelig var at det tar 7 dager fra den oppdarterte seg til at pakken har forlatt USA, til at den skal oppdatere seg på ny, den burde da vel ha landet på Norsk jord?

Link to comment
Share on other sites

Kan godt hende pakka ligger i en haug på gardermoen også, og at de ikke har fått scanna den også. De kan være treeegeeee. Husker jeg bestilte explorern fra japan, tok tre dager tokyo- gardermoen, og 10 dager gardermoen-oslo. Og da gadd de ikke komme på døra heller, de påsto "jeg ikke var hjemme", enda jeg var hjemme hele dagen, med telefonen på. Svin ass. Foretrekker å bruke UPS når det går, der tar de tollbehandlninga i etterkant, pakka kommer på døra dagen etter den har ankommet Norge. Fine brune uniformer har de også.

Link to comment
Share on other sites

Og da gadd de ikke komme på døra heller, de påsto "jeg ikke var hjemme", enda jeg var hjemme hele dagen, med telefonen på.

2 ganger har jeg fersket Posten i denne. Jeg ser postkassa mi fra vinduet og har

sett den late utro tjenren slenge lappen i kassa uten å ringe eller komme bort på døra.

1. gangen sendte jeg klage til USPS og lurte på om dem gav samme dårlige service til sine lokale

kunder som mottar utenlandsendinger. Dem kunne bare beklage og si at dem ikke hadde kontroll

etter at pakken forlater US.

Siste gangen ringte jeg posten på kundetlf deres og sa dem burde refundere de 120USD jeg hadde

betalt i frakt siden dem ikke hadde levert produktet jeg hadde betalt for. Det gikk litt under en

time før samme sjåfør stod slukøret på døra med gitaren min.

Edited by huskerikke
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.