Web Analytics
Jump to content

Squier VS Mexico


adoniz
 Share

Recommended Posts

Hei,

Vil så fælt ha en strat igjen, og begynte i utgangspunktet å kike på squier for å holde prisen nede. men etter å kikket litt på finn, ser det jo ut til at man får en Fender mexico til samme pris som en "bedre" squier. Da er det vel ikke mye å tenke på eller?

Link to comment
Share on other sites

Poenget er vel at en god Squier koster rundt 3000,- ny. Gode brukte squiere er det nesten ingen av og en brukt MIM Fender starter på ca 2500-3000.

Det blir som med alt annet, sammenligner man nypriser med bruktpriser så er det jo stort sett ikke tvil om hvor man får mest for pengene :)

Når det er sagt, så er de litt dyrere squierne som lages for tiden veldig gode gitarer. Synd at ikke flere folk får sjansen til å prøve de. Det virker som om mange tror at alt fra squier er på linje med de aller rimeligste instrumentene de selger.

Link to comment
Share on other sites

Eldre MIM med en eller annen asiahals. Igjen, ville jeg absolutt ikke ha kjøpt den uprøvd,

Om jeg ikke tar feil, ligger forøvrig alt den selgeren selger litt høyt i pris og er alltid litt ukurant på en eller annen måte. Manglende salg er vel også grunnen til at jeg har lagt merke til nettopp dette.

Link to comment
Share on other sites

Når annonsen først sier "fender stratocaster" i tittelen og gitaren ikke er det, ville jeg styrt unna.

Du får jo en original Fender Mexico til billigere enn det der. Etter erfaring så syns jeg at Mexico modellene er gode gitarer.

På øvingslokalet ligger det en Squier Affinity, Fender Mexican Stratocaster og en Fender American HW1 strat.

Av alle disse, er Mexicoen den beste uten tvil.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.