Web Analytics
Jump to content

Ibanez AEL 20-E Transparent Blue Sunburst


RalphDarwin
 Share

Recommended Posts

Jeg skal nå skaffe meg en ny akustisk elektrisk gitar, og jeg vil ha akkurat Ibanez AEL 20-E Transparent Blue Sunburst. Denne har jeg lenge hatt lyst på, men har aldri hatt pengene. Nå har jeg fått meg jobb som kokk, og skal selge en min gamle Stagg SW203CE-N til en annen. Så fant jeg ut da, at det finnes AEL20-E i Norge, men akkurat ikke den fargen. Utrolig leit, har prøvd serien og liker den runde lyden i gitarene.

Men rett til poenget.. Jeg har prøvd å finne sider i USA som shipper til Norge, men jeg finner ingen. Enten at de ikke shipper internasjonalt eller at Ibanez ikke lar dem shippe utenlands.

Jeg vet at det finnes sider forhandlere i Europa, men de har ikke engelsk hjelpefunksjon, og med mine kunnskaper i tysk, fransk osv. så forstår jeg ingenting.

Noen som kan hjelpe meg å finne en side som kan shippe denne gitaren til Norge?

Takker for alle svar på forhånd=)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Å selge gamle gitarer kan være god butikk det, men det forutsetter jo at man faktisk får betalt... 😔
  • Tok den i fresen, med binding fresestålet. Gikk som hakka møkk.
  • Veldig fint med trebinding! Hvordan fikk du ABSen av uten å skade treet?
  • I dag: tok av igjen abs binding, og limte på trebinding. Fordi; limet som jeg sikkert var for generøs med hadde lagt seg inn i sporet for bånd enkelte plasser. Fikk det ikke ut på en god måte, prøvde med varme på en tynn sondeog pirke det ut, , men usikkert på resultatet. Dessuten var der en glippe i underkakant binding ,  tror den hadde bydd på trøbbel senere.  Tok av igjen som sagt, tensket opp med sagbladet på fret-sagen og limte på med trelim igjen.  Tror jeg er fornøyd nå. Dessuten vakrere med treverk synes jeg.. 
  • Har ikke prøvd flere steder enn dette foreløpig. Kan legge til at jeg kjøpte gitaren i i 97/98`ish, men at den ble stadig mindre brukt etter at jeg ble pappa i 2001. Nr 2 kom i 2003, og kofferten med gitaren ble bare liggende til frustrasjon. Mener jeg har video av ungene som lekte med gitaren mens den lå i kassa et sted....uansett ble den besluttet solgt siden trelast virket mer fornuftig enn en gammel gitar akkurat da. Selvfølgelig en dårlig vurdering, og det endte jo ikke helt bra heller.  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.