Web Analytics
Jump to content

Gibson RD


MusicMats
 Share

Recommended Posts

  • 3 months later...
ikke bortsett fra at jeg SYNS den ser litt.. dritstygg ut..

You're not helping! Dere deler sannsynligvis ikke smak. Denslags "erfaringer" er det lite hensiktsmessig å dele, fordi smak og behag strutter i alle retninger her inne på forumet. Mye mer hyggelig om det som blir postet inneholder et snev av positive innslag. ;) Ellers ville vi bare fått oppgulp på hvor ille alt så ut. :)

Jeg synes gitaren ser kul ut, men jeg har ingen personlige erfaringer med modellen. Aldri sett en heller, egentlig. Mulig de er litt vanskelige å få tak i. :)

Link to comment
Share on other sites

slutter meg til ataxia. har aldri vært borti en, men den ser dritfeit ut. hvis den er av standard gibson-kvalitet er den helt sikkert fin-fin :)
Kvaliteten på Gibsongitarer fra perioden disse ble produsert er til tider tvilsom, så det kommer an på. I tillegg til at produksjonsmetodene ble kjipere, så var kvalitetskontrollen veldig dårlig.

Tviler ikke på at det er mange bra der, men etter hva jeg har hørt var det også mange som på ingen måte var verdt prisen (i allefall ikke hva de går for i dag).

De fleste av disse har aktiv elektronikk fra Moog, men vet ikke hva det har å si i praksis. Vet bare at det sannsynligvis ikke er allverden og at det tar altfor mye plass i den stakkars gitarkroppen.

Pleier å være ganske billige til Gibson å være. Priser på slikt varierer jo veldig, men ville ikke funnet på å gi over 10 000 kr (såfremt du ikke får prøvd og finner ut at dette er en gitar som er verdt pengene).

Har ikke erfaring selv, er sånn som vet å google og samle nokså upålitelig info fra tvilsomme forum o.l., så jeg ville tatt det med en klype salt.

Link to comment
Share on other sites

De har en på Musikkland på Lillestrøm, det er vel den som er på FINN til tider. Jeg har vært og prøvd den, og fikk ikke så veldig fot. Litt døll lyd, men det kan jo være ampen også, og ikke minst er det i forhold til min smak.

Link to comment
Share on other sites

En slik påstand om et utbredt merke som er kjent for å selge relativt dyre og gode gitarer synes jeg fortjener et noe mer utdypende svar, Metalbrain. Usannheter bør ikke forumet spre. Hvor mange Gibsons har du prøvd? Og hvor mange var dårlige, og hva var feilene?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.