Web Analytics
Jump to content

Ayreon - The Human Equation


flowerking
 Share

Recommended Posts

Har fått tak i promo på den nye skiva til Ayreon, "The Human Equation" og må bare bøye meg i støvet. Arjen Anthony Lucasen har gjordt det igjen og denne gang til de grader!!! For de som kjenner til og liker det han har gjordt tidligere så vil jeg bare be dere alle gjøre dere klar til ei enorm skive. Det er ei dobbel skive fullspekket med knall låter, gode tekster, enorme musikere og vokalister og ikke minst, en sinnsykt bra storry.

Jeg vil påstå at dette vil bli ei skive som er på samme nivå som "Into the elctric Castle" (om ikke enda bedre).

Til alle Ayreon-fans.

GLED DERE!!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har egentlig bare hørt The Universal Migrator platene. Vil tro det er i samme ånd, men er det det?

Egentlig ikke. Både "Into the electric castle" og "The human equation" er mye mer gjennomført og progressivt album en noe annet Arjen (Ayreon) har kommet med. De har også en del inspirasjon fra 70-talls prog, noe som jeg er veldig svak for og som gjør at jeg har veldig sansen for disse to skivene i forhold til annet Ayreon-materiale.

Men sjekk ut "Into the electric Castle" og se selv.

Smaken er som sagt som baken!

Link to comment
Share on other sites

selv så mener jeg jo at Universal Migrator pt II er noe av det beste som er laget.... De har også et 70'talls sound blandet med et metal sound... og de er også progressive... forskjellen er vel at UMpII er egentlig en metal plate... mens Into the Electric Castle er en progrock plate...

UMptI hadde også sine lyspunkt, men den ligger også mer mot progrock enn metal synes jeg...

Var forresten ikke så stor fan av Star One... følte den manglet noe som UMpII hadde....

Men hver sin smak... Uansett... Arjen er en sinnsyk flink musiker og komponist...

Gleder meg til å høre den nye plata, siden jeg faktisk er en stor progrock fan også... Selv om det går hovedsaklig i metal... :D

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

hehe har hørt mye bra om denne, noen som har klaget litt over et par sanger som hadde for mye tysk powermetal feel over seg, men at helheten var bra. Skulle likt å høre Mikael Åkerfeldt (Opeth) som Fear ja :D

Link to comment
Share on other sites

The Human Equition er så absolutt til å anbefale !! Den har gått jevnt og trutt en stund her nå, klarer lissom ikke å legge den fra meg..) Et ekstra pluss er at denne gangen er James LaBrie fra DT med på et par av låtene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.