Web Analytics
Jump to content

Ayreon - The Human Equation


flowerking

Recommended Posts

Har fått tak i promo på den nye skiva til Ayreon, "The Human Equation" og må bare bøye meg i støvet. Arjen Anthony Lucasen har gjordt det igjen og denne gang til de grader!!! For de som kjenner til og liker det han har gjordt tidligere så vil jeg bare be dere alle gjøre dere klar til ei enorm skive. Det er ei dobbel skive fullspekket med knall låter, gode tekster, enorme musikere og vokalister og ikke minst, en sinnsykt bra storry.

Jeg vil påstå at dette vil bli ei skive som er på samme nivå som "Into the elctric Castle" (om ikke enda bedre).

Til alle Ayreon-fans.

GLED DERE!!!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har egentlig bare hørt The Universal Migrator platene. Vil tro det er i samme ånd, men er det det?

Egentlig ikke. Både "Into the electric castle" og "The human equation" er mye mer gjennomført og progressivt album en noe annet Arjen (Ayreon) har kommet med. De har også en del inspirasjon fra 70-talls prog, noe som jeg er veldig svak for og som gjør at jeg har veldig sansen for disse to skivene i forhold til annet Ayreon-materiale.

Men sjekk ut "Into the electric Castle" og se selv.

Smaken er som sagt som baken!

Link to comment
Share on other sites

selv så mener jeg jo at Universal Migrator pt II er noe av det beste som er laget.... De har også et 70'talls sound blandet med et metal sound... og de er også progressive... forskjellen er vel at UMpII er egentlig en metal plate... mens Into the Electric Castle er en progrock plate...

UMptI hadde også sine lyspunkt, men den ligger også mer mot progrock enn metal synes jeg...

Var forresten ikke så stor fan av Star One... følte den manglet noe som UMpII hadde....

Men hver sin smak... Uansett... Arjen er en sinnsyk flink musiker og komponist...

Gleder meg til å høre den nye plata, siden jeg faktisk er en stor progrock fan også... Selv om det går hovedsaklig i metal... :D

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

hehe har hørt mye bra om denne, noen som har klaget litt over et par sanger som hadde for mye tysk powermetal feel over seg, men at helheten var bra. Skulle likt å høre Mikael Åkerfeldt (Opeth) som Fear ja :D

Link to comment
Share on other sites

The Human Equition er så absolutt til å anbefale !! Den har gått jevnt og trutt en stund her nå, klarer lissom ikke å legge den fra meg..) Et ekstra pluss er at denne gangen er James LaBrie fra DT med på et par av låtene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
  • Men blir det ikke moms, toll, osv på dette da?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.