Web Analytics
Jump to content

Pedalbrett


Espenmendu
 Share

Recommended Posts

post-6005-1233790735_thumb.jpg

Har planer om å sette sammen et pedalbrett i aluminium. (La til noen bilder som en grov "skisse") Skal bort pÃ¥ jobben Ã¥ sveise sammen en slags "frankenstein oppfinnelse" en dag.

Venter på en pedal til først; "Digitech Whammy" og skal kjøpe en "ELECTRO HARMONIX POG" pedal. Kansje helt til slutt en chorus pedal.

Men lurte på en del ting.

Strømforsyning: Akkurat nå har jeg bare én boss lader som gir strøm til alt via boss tuneren. Men ser mange har f.eks en "Pedal Power" boks for å gi strøm til pedalene etc. Hvordan fynker dette? Tingen me "flybridgen", som skal være litt skrå på brettet, var for å få plass till alt ledning surr, ladere, osv. under der.

Plassering: Noe tips til plassering? Hva som bør være først eller sist osv. Har ikke peiling på det, så har egentlig bare plassert dem på måfå. Vet bare det har en god del å si. Men hvis du ser på bildet, så ser du hvilke pedaler jeg har. Og pluss Digitech Whammyen, "Electro Harmonix Pog", og en chorus pedal. Så jeg vet hvor jeg skal plassere dem hvis jeg får tak i de i sener tid.

Pedalene jeg har:

Boss- tuner.

Boss volume pedal.

Boss- tremolo

MXR dist+

MXR phase

T-rex overdrive

Boss space echo

pedaler som er på vei:

(+ Digitech whammy, Electro Harmonix POG og en chorus pedal.

Espen.

Link to comment
Share on other sites

Gitar - Tuner - Whammy - MXR phase - Trex drive - MXR dist+ - Chorus - Tremolo - POG - Space Echo - Forsterker

Noe à la det ville jeg gjort.

Takk for hjelp (: Hvor anbefaler du at jeg setter volume pedalen? Har hørt litt forskjellig, en anbefalte att jeg satte den rett før space echo'en mens en annen plass leste jeg att den burde stå først.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.