Web Analytics
Jump to content

Pedalbrett


Espenmendu
 Share

Recommended Posts

post-6005-1233790735_thumb.jpg

Har planer om å sette sammen et pedalbrett i aluminium. (La til noen bilder som en grov "skisse") Skal bort pÃ¥ jobben Ã¥ sveise sammen en slags "frankenstein oppfinnelse" en dag.

Venter på en pedal til først; "Digitech Whammy" og skal kjøpe en "ELECTRO HARMONIX POG" pedal. Kansje helt til slutt en chorus pedal.

Men lurte på en del ting.

Strømforsyning: Akkurat nå har jeg bare én boss lader som gir strøm til alt via boss tuneren. Men ser mange har f.eks en "Pedal Power" boks for å gi strøm til pedalene etc. Hvordan fynker dette? Tingen me "flybridgen", som skal være litt skrå på brettet, var for å få plass till alt ledning surr, ladere, osv. under der.

Plassering: Noe tips til plassering? Hva som bør være først eller sist osv. Har ikke peiling på det, så har egentlig bare plassert dem på måfå. Vet bare det har en god del å si. Men hvis du ser på bildet, så ser du hvilke pedaler jeg har. Og pluss Digitech Whammyen, "Electro Harmonix Pog", og en chorus pedal. Så jeg vet hvor jeg skal plassere dem hvis jeg får tak i de i sener tid.

Pedalene jeg har:

Boss- tuner.

Boss volume pedal.

Boss- tremolo

MXR dist+

MXR phase

T-rex overdrive

Boss space echo

pedaler som er på vei:

(+ Digitech whammy, Electro Harmonix POG og en chorus pedal.

Espen.

Link to comment
Share on other sites

Gitar - Tuner - Whammy - MXR phase - Trex drive - MXR dist+ - Chorus - Tremolo - POG - Space Echo - Forsterker

Noe à la det ville jeg gjort.

Takk for hjelp (: Hvor anbefaler du at jeg setter volume pedalen? Har hørt litt forskjellig, en anbefalte att jeg satte den rett før space echo'en mens en annen plass leste jeg att den burde stå først.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Sånn ble dette så langt:
  • Og laget cavity-cover av valnøtt til baksiden. Dette skal selvfølgelig pusses til flukt med kroppen
  • Nå er halslomme, humbucker- og kontroll-hulrom frest. Halslommen går helt mot neck humbucker. Dette fordi jeg skal få vinkel korrekt når jeg skal bore fra neck humbucker til kontroll-hulrom. Jeg boret direkte fra HB til kontroll for begge HBs slik at man slipper å ta ut bridge-buckern for å ta ut neck-bucker etc. 
  • David, størrelse betyr ingenting,......🙄 😁,
  • Jeg vil bruke dette gripbrettet hvis jeg får det til, så kan jeg spare det som jeg bestilte til et fremtidig prosjekt istedenfor. Etter binding er ferdig så skal jeg borre ut og lime inlays, også de små  på siden... artig når jeg klarer å la være med fuckups. Har tidligere brukt mye tid på å rette opp og korrigere for diverse feil  ,så langt alt vel på denne. Venter på deler fra gitarist.no, og etpar kjøp på finn. Edit: har veldig stor nytte av disse firkantede aluminiumsrørene, de er helt rette, har skarpe hjørner, veier lite . Jeg  bruker de til planering av treverk, til å frese beine kanter langs, og nå til å lime bindingen, jeg lot gripbrettet ligge litt innafor kanten sånn at bindingen blir liggende flush med underkanten av gripbrettet. Satt på en stripe maskeringstape for å ikke lime gripbrettet fast i aluminiumet. De klypene er også hendige til diverse ting. Liming f eks, istedenfor tvinger. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.